Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αιόλου από τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Μαΐου 2016

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αιόλου από τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου

«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ»

Ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου Κωνσταντίνος Γεωργούλας συγχαίρει θερμά την ομάδα μπάσκετ του Αιόλου Αστακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής πραγματοποιώντας ιστορική άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Αποδεικνύετε έμπρακτα ότι η πίστη και η προσήλωση στους στόχους σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά και το ομαδικό πνεύμα επιφέρουν τα πολυπόθητα αποτελέσματα. Το πρωτάθλημα αυτό αποτελεί την εξαργύρωση των κόπων σας και την επιβράβευση της προσπάθειά σας.

Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο ομολογουμένως δύσκολο έργο σας, το οποίο ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς και παραμένουμε αρωγοί στην αξιέπαινη προσπάθεια σας!!!







Φωτογραφίες: studionafpaktos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad