ΠΑΝ.ΣΥ.: Σύγκληση εκλογο-απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Μαΐου 2016

ΠΑΝ.ΣΥ.: Σύγκληση εκλογο-απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Η Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία θα πραγματοποιήσει την Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση (σύμφωνα με τα άρθρα του καταστατικού της) την Τετάρτη 1 Ιουνίου και ώρα 5:30μμ στα γραφεία της, Πατησίων 5 (4ος Όροφος -Μέγαρο Τρικούπη) στην Αθήνα.

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εάν παρίσταται το 1/3 των αντιπροσώπων των Ομοσπονδιών- μελών της ΠΑΝΣΥ. Στην Γενική Συνέλευση συμμετέχουν ως αντιπρόσωποι τα μέλη των Κεντρικών και Εποπτικών Συμβουλίων και οι αιρετοί Αντιπρόσωποι των Ομοσπονδιών – μελών. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Τετάρτη 08 Ιουνίου 2016 την ίδια ώρα, στο ίδιο μέρος, χωρίς άλλη ενημέρωση και θα βρίσκεται σε απαρτία ανεξάρτητα με τον αριθμό των παρόντων αντιπροσώπων. Οι ομοσπονδίες για να μπορούν να συμμετάσχουν στην συνέλευση πρέπει να είναι ταμειακώς εντάξει με τις συνδρομές έτους.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
  • Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ. – 3 μελούς εφορευτικής επιτροπής.
  • Διοικητικός απολογισμός –έκθεση πεπραγμένων.
  • Οικονομικός απολογισμός - έκθεση πεπραγμένων.
  • Έκθεση εποπτικού συμβουλίου.
  • Κριτική – απόψεις επι των πεπραγμένων.
  • Έγκριση – ψήφιση των πεπραγμένων από την Γ.Σ.
  • Τοποθετήσεις – προτάσεις για την λειτουργία και τις μελλοντικές δράσεις της ΠΑΝΣΥ.
  • Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου 10 μελους Κ.Σ. και 5 μελούς Ε.Σ.
Αιτήσεις για υποψηφιότητες υποβάλλονται και κατατίθενται στα γραφεία της ΠΑΝ.ΣΥ (Πατησίων 5 - 4ος όροφος) την Παρασκευη 27-05-2016(ώρες 18:00-20:30). Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές και μέσω φαξ ή mail έως την παρασκευή 27-05-2016.

Δικαίωμα για υποψηφιότητες έχουν όλοι οι αντιπρόσωποι και υποβάλλουν αίτηση για μια μόνο υποψηφιότητα (για το κεντρικό ή εποπτικό συμβούλιο).

Θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης μπορούν να συζητηθούν με αίτηση 2 Ομοσπονδιών-μελών προς το Κ.Σ. 3 τουλάχιστον ημέρες πριν την συνεδρίαση με την υποχρέωση να γνωστοποιηθούν και στις άλλες Ομοσπονδίες.

Για το Κ.Σ.

Ο Πρόεδρος                    Η Γεν. Γραμματέας

                                    Παναγιώτης Χολής       Ευαγγελία Μπαμπάτσικου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad