Σε τίτλους :
Αρχική » , » Π. Στάϊκος: Τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τον Πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ κύριο Αποστόλη Πανταζή

Π. Στάϊκος: Τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τον Πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ κύριο Αποστόλη Πανταζή

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016, 15:25 | 0 σχόλια

Ο ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ από χθες είναι στην Α2 κατηγορία μπάσκετ και το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τον Πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ κύριο Αποστόλη Πανταζή, τον Προπονητή, στους Παίχτες και όλους του συντελεστές του θριάμβου.

Ποιος να το φανταζόταν, όταν το 1989 φτιάχναμε το μικρό κλειστό στο Γυμνάσιο και την επόμενη χρονιά ιδρύθηκε ο ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ, η ομάδα της καρδιάς μας, ότι θα έφθανε η ημέρα και μάλιστα με το ασύλληπτο ρεκόρ 27-1, που δύσκολα θα σπάσει τα επόμενα χρόνια, με το οποίο θα κατακτούσε το πρωτάθλημα της Β Εθνικής για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Εύχομαι να τελειώσει σύντομα το νέο κλειστό, για να παίζει η ομάδα σε αυτό από την νέα σεζόν και του χρόνου τέτοια εποχή να γιορτάζουμε την άνοδό του στην Α1 Εθνική Κατηγορία Μπάσκετ!!!

Αστακός 16/5/2016

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Dr. Παναγιώτης Στάϊκος
Πρώην Δήμαρχος Αστακού
 

 
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA