Π. Στάϊκος: Τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τον Πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ κύριο Αποστόλη Πανταζή - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016

Π. Στάϊκος: Τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τον Πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ κύριο Αποστόλη Πανταζή

Ο ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ από χθες είναι στην Α2 κατηγορία μπάσκετ και το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τον Πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ κύριο Αποστόλη Πανταζή, τον Προπονητή, στους Παίχτες και όλους του συντελεστές του θριάμβου.

Ποιος να το φανταζόταν, όταν το 1989 φτιάχναμε το μικρό κλειστό στο Γυμνάσιο και την επόμενη χρονιά ιδρύθηκε ο ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ, η ομάδα της καρδιάς μας, ότι θα έφθανε η ημέρα και μάλιστα με το ασύλληπτο ρεκόρ 27-1, που δύσκολα θα σπάσει τα επόμενα χρόνια, με το οποίο θα κατακτούσε το πρωτάθλημα της Β Εθνικής για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Εύχομαι να τελειώσει σύντομα το νέο κλειστό, για να παίζει η ομάδα σε αυτό από την νέα σεζόν και του χρόνου τέτοια εποχή να γιορτάζουμε την άνοδό του στην Α1 Εθνική Κατηγορία Μπάσκετ!!!

Αστακός 16/5/2016

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Dr. Παναγιώτης Στάϊκος
Πρώην Δήμαρχος Αστακού
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ