Συλλήψεις για λαθραίο καπνό σε Κονοπίνα Άγιο Στέφανο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Μαΐου 2016

Συλλήψεις για λαθραίο καπνό σε Κονοπίνα Άγιο Στέφανο

 - Ακόμα δυο συλλήψεις για λαθραίο καπνό στην Ακαρνανία
- Δράστες είναι δυο 55χρονοι ημεδαποί ενώ κατασχέθηκε συνολικά ποσότητα λαθραίου καπνού μεγαλύτερη των 23 κιλών 


Συνελήφθησαν χθες (14-5-2016) το πρωί, στη Κονοπίνα και στο Άγιο Στέφανο Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 55 ετών, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Πιο αναλυτικά:
  • Στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κατουνας ενήργησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 55χρονου στη Κονοπινα Αιτωλοακαρνανίας όπου βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα λαθραίου καπνού βάρους 18 κιλών και 400 γραμμαρίων, ένα μηχάνημα κοπής – επεξεργασίας καπνού και μια ηλεκτρική ζυγαριά.
     
  • Στην δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου ενήργησαν έρευνα σε όχημα που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός όπου βρήκαν και κατέσχεσαν πέντε νάιλον συσκευασίες με λαθραίο καπνό συνολικού βάρους 4.920 γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ το προανακριτικό έργο ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου και το Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad