Σε τίτλους :
Αρχική » » Σύσκεψη για την αποτροπή της καταστροφής του δάσους βελανιδιάς Ξηρομέρου

Σύσκεψη για την αποτροπή της καταστροφής του δάσους βελανιδιάς Ξηρομέρου

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Τρίτη, 17 Μαΐου 2016, 15:28 | 0 σχόλια

Αγαπητοί φίλοι, το δάσος Βελανιδιάς, οι κάτοικοι των χωριών του δάσους, εμείς οι απόδημοι Ξηρομερίτες, σας χρειαζόμαστε. Θέλουμε την βοήθειά σας για να εμποδίσουμε το κράτος να μας διώξει από τα πατρικά μας, από τις ρίζες μας.


Μπροστά στο πρόβλημα της δημιουργίας εργοστασίων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από τα σκουπίδια (βιομάζα), μέσα στο Βελανιδοδάσος Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας, καλείσθε να παρευρεθείτε στην σύσκεψη που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων της Βελανιδιάς και Περιβάλλοντος στις 21/5/2016 και ώρα 11:30 π.μ. στα γραφεία της ΠΑΝ.ΣΥ (Πατησίων 5, Ομόνοια), για να συναποφασίσουμε συντονισμό των ενεργειών μας για αποτροπή της απόφασης της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA