Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: «Χωρίς ρεύμα ο Δήμος Ξηρομέρου. Το χειρότερο χτύπημα αξιοπιστίας από συστάσεως του». - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Μαΐου 2016

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: «Χωρίς ρεύμα ο Δήμος Ξηρομέρου. Το χειρότερο χτύπημα αξιοπιστίας από συστάσεως του».

Πληροφορηθήκαμε σήμερα εμβρόντητοι ότι η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο Δημαρχείο του Δήμου Ξηρομέρου καθώς και στα πρώην Δημαρχεία της Αλυζίας και των Φυτειών, διότι η δημοτική αρχή δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Γνωρίζουμε ότι οι οφειλές προς τη ΔΕΗ ήταν υψηλές, γνωρίζουμε επίσης ότι ο Δήμος είχε κάνει ρύθμιση, γνωρίζουμε ακόμη ότι πρέπει να πληρώνονται οι τρέχοντες λογαριασμοί, όπως γνωρίζουμε ότι έχει ψηφιστεί ένας Προϋπολογισμός τον οποίο ο Δήμαρχος τον έχει γραμμένο στα παλιά του τα παπούτσια.

Πρόκειται για τον απόλυτο εξευτελισμό του Δήμου Ξηρομέρου και προσωπικά του Δημάρχου κ. Γαλούνη, ο οποίος την ίδια ώρα που το Δημαρχείο είναι μες στα σκοτάδια, σκορπάει δεξιά και αριστερά ανεξέλεγκτα τα χρήματα του Δήμου.

Είναι το μεγαλύτερο από τα μέχρι τώρα κατορθώματα του Δημάρχου, η παρουσίαση ενός Δήμου διαλυμένου με ένα Προϋπολογισμό που εκτελείται, με ευθύνη του Δημάρχου, κατά το δοκούν.

Έτσι την ίδια ώρα που σπαταλιέται το δημόσιο χρήμα χωρίς προγραμματισμό, ο Δήμος Ξηρομέρου δέχεται το χειρότερο χτύπημα αξιοπιστίας από συστάσεως του.
Να κόβει η ΔΕΗ το ρεύμα του Δημαρχείου!!!!!
ΑΞΙΟΣ ο μισθός του!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad