Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών προχωρά στον ορισμό δικηγόρου για παράσταση Πολιτικής Αγωγής - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών προχωρά στον ορισμό δικηγόρου για παράσταση Πολιτικής Αγωγής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόσφατα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση με απόφαση της ΑΚΥΡΩΣΕ την, πρόδηλα άκυρη, απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου, που συνεδρίασε με θέμα τον ορισμό Δικηγόρου για νομική γνωμάτευση παράστασης Πολιτικής Αγωγής του Δήμου στην υπόθεση κατάχρησης τελών ύδρευσης του τέως Δήμου Αλυζίας, γιατί ο κατηγορούμενος για κακουργήματα Δήμαρχος ΠΡΟΕΔΡΕΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ της συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Δηλαδή ο Δήμαρχος που του ασκήθηκε ποινική δίωξη, συγκάλεσε και προέδρευσε για τον ορισμό Δικηγόρου που θα γνωμάτευε για την υποστήριξη των συμφερόντων του Δήμου εναντίον του ιδίου!!! (Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει).

Ως πολύπειρος αυτοδιοικητικός ο Δήμαρχος γνώριζε ότι δεν μπορεί να προεδρεύσει σε μια τέτοια επιτροπή. Έτσι είναι προφανές ότι το έκανε εσκεμμένα για να ακυρωθεί η απόφαση, να κωλυσιεργήσει, να καθυστερήσει και βλέπουμε!

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ Η ΙΔΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ – ΝΟΜΙΚΟ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ – ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.

Μια υπόθεση που σέρνεται και κινείται στο σκοτάδι και την αδιαφάνεια επί χρόνια, πρέπει να βγει στο φως και να αποδοθούν οι ευθύνες – ποινικές και αστικές – όπου υπάρχουν.


ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ