Αστακιώτικη παρουσία στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Ιουνίου 2016

Αστακιώτικη παρουσία στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια»

Μια όμορφη Αστακιώτισσα, η Χρύσα Πόλκα έκανε αισθητή την παρουσία της στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια», που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, δίπλα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου, αφού βρίσκονταν στο περίπτερο της δυναμικής εταιρείας "ΦΟΙΝΙΞ ΝΗΟΓΝΩΜΩΝ", καλωσορίζοντας τους επισκέπτες και καλώντας τους να γνωρίσουν την εταιρεία, δημιουργώντας ποιοτικές σχέσεις εμπιστοσύνης και σιγουριάς με τους πελάτες.

 


Ο «ΦΟΙΝΙΞ ΝΗΟΓΝΩΜΩΝ» (στην εταιρική σύνθεση συμμετέχει και ο Πανταζής Ν. Απόστολος) είναι ανερχόμενη δύναμη, είναι ελληνικός οργανισμός για την επιθεώρηση και πιστοποίηση πλοίων και σκαφών αναψυχής. Αναγνωρισμένος από την Ελλάδα και άλλες σημαίες, με διεθνή καταξίωση, υποκαταστήματα στο εξωτερικό και με αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα, είναι ένας ελληνικός νηογνώμονας που μπορείτε να εμπιστευτείτε για το σκάφος σας. Τα στελέχη του είναι στη διάθεσή σας οποιαδήποτε μέρα και ώρα απαντώντας σε όσα θέλετε να γνωρίζετε παρέχοντας σας ποιοτικές υπηρεσίες επιθεώρησης και πιστοποίησης. Το περίπτερο είναι το 2123.




Πληροφορίες από xiromeronews.blogspot.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad