Διανομή φρούτων σε φορείς από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Ιουνίου 2016

Διανομή φρούτων σε φορείς από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, σε συνεργασία με το «Σπίτι του Μπορούμε», στο πλαίσιο της προσπάθειας στήριξης της τοπικής κοινωνίας εν μέσω κρίσης, διάνειμε πάνω από πέντε τόνους φρούτων (5.200 κιλά) και συγκεκριμένα μπανάνες, σε φορείς των Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας που ανταποκρίθηκαν σε σχετική πρόσκληση.

«Στηρίζουμε την τοπική κοινωνία, τις οικογένειες, τους συμπολίτες μας. Είναι υποχρέωση μας να το κάνουμε και θα συνεχίσουμε πάντοτε σε συνεργασία με τις Ιερές Μητροπόλεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τους Δήμους και τους φορείς της κοινωνίας των πολιτών. Διανύουμε μία πολύ δύσκολη περίοδο και η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στους συμπολίτες μας, τα οποία προσπαθούμε να ελαφρύνουμε όσο το δυνατόν μπορούμε» επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος.

Για τη διανομή η Περιφέρεια συνεργάστηκε με την μη κερδοσκοπική οργάνωση «Σπίτι του Μπορούμε», η οποία έχει δημιουργηθεί με σκοπό τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα και τα φρούτα (μπανανές) είναι δωρεά εταιρείας.

Οι φορείς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση είναι οι κάτωθι:

1. Ιερά Μητρόπολη Πατρών
2. Ιερά Μητρόπολη Ηλείας
3. Ιερά Μητρόπολη Ναυπακτίας και Αγ. Βλασίου
4. Δήμος Αγρινίου
5. Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης
6. Δήμος Δυτικής Αχαΐας
7. Δήμος Ήλιδας
8. Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου
9. Δήμος Καλαβρύτων
10. Δήμος Ναυπακτίας
11. Δήμος Πατρέων
12. Παιδική Κατασκήνωση Creen Camp (Λεχαινά)
13. Παιδική Κατασκήνωση Ροδέα
14. Σκαγιοπούλειο Ίδρυμα
15. Κωνσταντοπούλειο Ίδρυμα
16. Κιβωτός της Αγάπης
17. Άσυλο Ανιάτων
18. Γηροκομείο Αγρινίου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad