Παναγιώτης Στάϊκος: Οδηγίες Αντιπολίτευσης προς Μικροπολιτικάντηδες - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Ιουνίου 2016

Παναγιώτης Στάϊκος: Οδηγίες Αντιπολίτευσης προς Μικροπολιτικάντηδες

Οδηγίες Αντιπολίτευσης προς Μικροπολιτικάντηδες:

Καμία Δημοτική Αρχή (ούτε και εγώ όταν ήμουν) δεν μπορεί να τα κάνει όλα τέλεια και επομένως πάντα θα υπάρχουν λάθη και παραλείψεις και τότε έρχεται ο ρόλος της Αντιπολίτευσης (ο οποίος δεν είναι δικός μου), με τεκμηριωμένες προτάσεις, παρατηρήσεις και υποδείξεις να τα επισημάνει.

Ο έχων Αντιπολιτευτικήν διάθεσην δύο επιλογάς έχει:

Εάν είναι γνώστης των λαθών και παραλήψεων της Διοικήσεως, τότε με αίσθημα ευθύνης, ασκεί υπεύθυνον και δημιουργικήν Αντιπολίτευσην μετά προτάσεων και παρατηρήσεων πλήρως τεκμηριωμένων.

Και τότε η Δημοτική Αρχή αισθανόμενη καυτή την αναπνοή της Αντιπολίτευσης δεν επαναπαύεται σε όποιες επιτυχίες και δεν ησυχάζει, με αποτέλεσμα ο τόπος να πηγαίνει μπροστά και εκείνος, ο οποίος ασκεί την Αντιπολίτευση, να κερδίζει τον σεβασμό και την εκτίμηση της Κοινωνίας.

Και η δεύτερη εάν δεν είναι γνώστης σιωπά, διότι: κρείττον του λαλείν το σιγάν.

Και επειδή πάλι μου την πέσανε (επειδή τόλμησα να πω αλήθειες), με τα γνωστά περί αγκαλιών και βρισιών (ότι δήθεν αγκάλισα τον Δήμαρχο ή δήθεν έβρισα κάποιον στα Αγράμπελα όταν μου έκανε παρατήρηση για τα φώτα, ενώ όχι μόνο δεν έβρισα κανέναν για τις λάμπες, αλλά ξεχνούν, ότι ήμουν εκείνος, ο οποίος άλλαξε όλες τις λάμπες στο χωριό -όπως και σε όλα τα χωριά-, από τις μικρές κωλοφωτιές με κίτρινες λάμπες Νατρίου και λάμπει από μακριά όλο το χωριό. Ξεχνούν την ασφαλτόστρωση του δρόμου Αγράμπελα προς Πηγάδια, το γήπεδο 5Χ5, το Λαογραφικό Μουσείο και πολλά μικρά έργα, με αποτέλεσμα την αγάπη και την λατρεία όλων των κατοίκων του Αγραμπέλου), θα τους δείξω, πως γίνεται υπεύθυνη και δημιουργική Αντιπολίτευση ακόμη και για ένα απλό θέμα (για το σοβαρό θέμα του νερού είχα κάνει ανάρτηση πλήρως τεκμηριωμένη και δικαιώθηκα), αυτό του γκαζόν στο πάρκο, το Νηπιαγωγείο και την παραλία, θέσεις μπροστά στην βιτρίνα του Αστακού και μάλιστα σε τουριστική σεζόν, ερωτώντας εγώ την Δημοτική Αρχή για τις εικόνες αυτές.

Σωστό ή Λάθος;

Εάν είναι λάθος, τότε πρέπει, να αρχίσει άμεσα, αυτό που πρέπει.

Και αυτό που χρειάζεται το γκαζόν τώρα το καλοκαίρι, είναι δύο φορές την ημέρα πότισμα και δύο φορές την εβδομάδα κούρεμα και τίποτα άλλο.

Και παραπέμπω σε εικόνες από το γκαζόν στο χωριό της μάνας μου, ένα μικρό χωριό με 100 κατοίκους (όπου είναι σε αυτή την κατάσταση Χειμώνα – Καλοκαίρι), όπου η αντιπολίτευση γίνεται με υπεύθυνο τρόπο και επιπλέον υπάρχει κλίμα συναίνεσης μεταξύ Δημοτικής Αρχής και Αντιπολίτευσης, το οποίο εμπνέει τους πολίτες να γίνονται και δωρητές, όπως τον δωρητή του Κοινοτικού Μεγάρου Αείμνηστος Α. Βουδούρης και ο δωρητής του Πυροσβεστικού οχήματος (και όχι μόνο) αδελφός μου Δημήτρης.

Έτσι και μόνο έτσι γίνεται η Υπεύθυνη και Δημιουργική Αντιπολίτευση.

Όποιοι με βρισιές, άναρθρες κραυγές, συκοφαντίες ή να εξαρτούν τον Αντιπολιτευτικό τους ρόλο, από το αν θα ξανακατέβει ο Δήμαρχος, ή να μην κάνουν σκληρή και δημιουργική Αντιπολίτευση, για να κερδίσουν την μελλοντική στήριξή του ή να εξαρτούν την πολιτική διαδρομή, από το ποιος παράγοντας θα τους στηρίξει, δεν είναι ενεργοί πολίτες, αλλά επικίνδυνοι καιροσκόποι!!!

Υ.Γ

Θα πρέπει να καταλάβει ο όψιμος ψευτόμαγκας – ψευτονταής, τον οποίο τρέμουν όλες οι γυναίκες του Ξηρομέρου, ο οποίος ζει μέσα στην κοινωνική, πολιτική και επαγγελματική απαξίωση, πως δεν τον απαξιώνει κανένας άλλος,παρά μόνο ο εαυτός του, ο οποίος τώρα στα γεράματα ανακάλυψε τα κοινά και κάθε τόσο βγάζει το παραλήρημα του.

Κύριε ανύπαρκτε

Θα ήμουν αχάριστος, εάν δεν σε ευχαριστούσα για άλλη μια φορά, αφού με τις αρλούμπες που έλεγες και τον φθόνο που έβγαζες προς το πρόσωπό μου, στις εκλογές του 2006, βούλιαξες την παράταξή σου στο 2,7% και συνέβαλες τα μέγιστα να εκλεγώ Δήμαρχος Αστακού, με πέντε συνδυασμούς, από τον πρώτο γύρο!!!!!

Αει τρομάρα σου και πάλι τρομάρα σου, που στο άκουσμα του ονόματος μου βλέπεις εφιάλτες, που πιστεύεις στ’ αλήθεια πως θα γίνεις Δήμαρχος!!!!

Όσο για την Ιεράρχηση των πραγμάτων στην ζωή μου, ξέρεις πολύ καλά, πως έχω εκπληρώσει όλες μου τις φιλοδοξίες και αυτή την στιγμή, ως επιτυχημένος οικογενειάρχης και ευτυχισμένος παππούς, απολαμβάνω τις πιο γλυκιές αγκαλιές από τις τρείς χαριτωμένες εγγονούλες μου.

Εσύ ;;;;;;;;;;;;

Αστακός 23/6/2016

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Παναγιώτης Στάϊκος
Πρώην Δήμαρχος Αστακού.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad