Μονοήμερη εκδρομή από Αστακό σε Αργυρόκαστρο - Δερβιτσάνη και Βουλιαράτες - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Ιουνίου 2016

Μονοήμερη εκδρομή από Αστακό σε Αργυρόκαστρο - Δερβιτσάνη και Βουλιαράτες

Την Κυριακή 19 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί μονοήμερη εκδρομή από Αστακό σε Αργυρόκαστρο - Δερβιτσάνη και Βουλιαράτες με ξεναγό.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΔΕΒΡΙΤΣΑΝΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ. ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΙΝΗΣ ΠΟΛΗΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ. ΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΕΡΙΑΧΑΤΕΣ.

ΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΤΟΥ 1940-41. ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΩΣ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΜΠΑΚΑ ΓΙΩΡΓΟ ΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ. 








Δηλώσεις συμμετοχής από ΑΓΡΙΝΙΟ, ΑΣΤΑΚΟ, ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, ΑΧΙΛΕΙΟ, ΜΑΧΑΙΡΑ, ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΚΑΙ ΦΥΤΕΙΕΣ λόγω της διαδρομής του λεωφορείου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛ: 2646041823 ΚΑΙ 2646041704.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad