Σε τίτλους :
Αρχική » » Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016, 17:15 | 0 σχόλια

- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών
- Οι ρυθμίσεις αποσκοπούν στην διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών συντήρησης εργοστασιακής σήμανσης και ασφαλτοτάπητα στην Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σκοπό την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα (1-6-2016), στις 22:00 ώρα μέχρι και την επόμενη μέρα (2-6-2016) στις 06:00 το πρωί, στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών, στη κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα, θα πραγματοποιείται εκτροπή των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό, από τον ανισόπεδο κόμβο του Ρίου (Χ.Θ. 206,000) έως τον ανισόπεδο κόμβο των Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 183,000).

Το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας συνιστά στους οδηγούς να τηρούν τις ρυθμιστικές πινακίδες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA