Λεφτά υπάρχουν και το κράτος τα μοιράζει - Κι άλλος αγρότης από το Αγγελόκαστρο εκατομμυριούχος κατά λάθος! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Ιουνίου 2016

Λεφτά υπάρχουν και το κράτος τα μοιράζει - Κι άλλος αγρότης από το Αγγελόκαστρο εκατομμυριούχος κατά λάθος!

Λεφτά υπάρχουν και το κράτος τα μοιράζει. Oχι ένας ούτε δύο αλλά τρεις αγρότες έγιναν εκατομμυριούχοι μέσα σε ένα λεπτό από λάθος που φαίνεται πως επαναλαμβάνεται!

Ο πρώτος ήταν αγρότης από τα Φάρσαλα που βρέθηκε με περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια και ο δεύτερος ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου και πρώην πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αρχανών, Μύρων Χιλετζάκης, όταν πήγε για μια δουλειά «ρουτίνας» στην Τράπεζα.

Τώρα ένας αγρότης από το Αγρίνιο, στην προσπάθεια του την περασμένη Τρίτη 24 του μήνα, να ενημερωθεί για το υπόλοιπο του λογαριασμού του έμεινε με στο στόμα ανοικτό. Οπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα πρόκειται για τον 69χρονο Σωτήρη Τζάρτζο από το Αγγελόκαστρο, ο οποίος βρέθηκε να είναι πλουσιότερος κατά πολλές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στη «Σ», αυτό που είδε τον άφησε εμβρόντητο, αφού αντίκρισε ένα νούμερο γεμάτο… μηδενικά! Το ποσό που μπήκε κατά λάθος στον λογαριασμό του, ξεπερνούσε τα 200 εκατομμύρια ευρώ! Σύμφωνα με τον ίδιο πήγε στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ώστε να διευθετήσει το θέμα και να μην βρεθεί «μπλεγμένος» με φορολογία από ποσό που δεν του ανήκει.





πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad