Σε τίτλους :
Αρχική » » Η απάντηση του κ. Λιβάνη στον κ. Μάντζαρη για τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών του νερού

Η απάντηση του κ. Λιβάνη στον κ. Μάντζαρη για τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών του νερού

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016, 20:35 | 1 σχόλια

Παρόλο που δεν ήθελα να συμμετέχω σε συζητήσεις και σχόλια μέσω των μπλογκ, το κάνω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και να μην ανησυχούν οι πολίτες.

Ως αντιδήμαρχος ασχολούμαι με σοβαρά θέματα και όχι με χαχανισμούς και παρομοιώσεις που αναφέρονται σε ζώα.

Από την πρώτη στιγμή που είχα τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών στα χέρια μου (εχθές γύρω στις 1:00 μ.μ.) επικοινώνησα με τον πρώην αρχηγό της συμπολιτείας και δημοτικό σύμβουλο κ. Γεωργαλή Ηλία και συμφωνήθηκε να γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα από όλα τα διαμερίσματα μαζί.

Αυτή τη στιγμή είμαι στη διάθεση των αρχηγών- δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης να τους δώσω οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμούν για τα αποτελέσματα και για το ποια δεξαμενή χλωριώνεται στο Καραΐσκάκη.

Δεν έχουμε σκοπό να κρύψουμε τίποτα.

Ευχαριστώ.

Λιβάνης Θεόδωρος
Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου
Μοιραστείτε το άρθρο :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2016 - 9:08 μ.μ.

sthn dejameni sto mega poigadi exoyn kanei apolimansi na mas poi o k libanhs poy ta exei kanei ola ena metro laspi exei kato

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA