Αστακός: Έσπασε κούνια ενώ μέσα βρίσκονταν παιδί! Τι καταγγέλει η μητέρα του παιδιού (φώτο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Ιουλίου 2016

Αστακός: Έσπασε κούνια ενώ μέσα βρίσκονταν παιδί! Τι καταγγέλει η μητέρα του παιδιού (φώτο)

Ατύχημα συνέβη χθες το βράδυ, στην παιδική χαρά του Αστακού, σύμφωνα με την μητέρα του παιδιού που καταγγέλει το περιστατικό. Ο τετράχρονος γιος της, καθώς έκανε κούνια, έσπασαν οι αλυσίδες που συγκρατούσαν το καθισματάκι, και το παιδί της βρέθηκε μέσα στην κούνια με το κεφάλι προς τα κάτω. Ευτυχώς όπως λέει η ίδια, ο μικρός της είναι καλά στην υγεία του.

Συγκεκριμένα η μητέρα του μικρού αναφέρει τα εξής:

«Παιδική χαρά ΑΣΤΑΚΟΥ. Μια κούνια μετά από επισκευή πριν 20 ημερών περίπου. Χθες ο μικρός μου έπεσε με το κεφάλι γιατί κάποιοι είναι ανεύθυνοι κ αυτοί λέγονται αρμόδιοι. Ντροπή κ Αίσχος αν δεν πληρούν τις προδιαγραφές να κλείσουν.

Μιλάμε για έναν χώρο οπού εκεί μέσα παίζουν παιδιά. ΝΤΡΟΠΗ & ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ. Η φώτο είναι μετά το πέσιμο του μικρού μου. Αυτό ακριβώς που βλέπετε συνέβη αλλά με τον γιο μου μέσα. Έκανε κούνια μπέλα με το κεφάλι κάτω!!! Και μη χειρότερα!!! ΑΣΤΑΚΟΣ 2016.»

Δείτε φωτογραφίες από την χαλασμένη κούνια:


1 σχόλιο:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ... ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ. ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad