Αστακός: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση - ημερίδα για τον σακχαρώδη διαβήτη (ΦΩΤΟ) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Ιουλίου 2016

Αστακός: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση - ημερίδα για τον σακχαρώδη διαβήτη (ΦΩΤΟ)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 στο φαρμακείο Παναγιώτη Μάντζαρη στον Αστακό εκδήλωση - ημερίδα για τον σακχαρώδη διαβήτη σε συνεργασία με την εταιρεία Ascensia.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης από τις 9:00 έως τις 14:00 έγιναν δωρεάν μετρήσεις σακχάρου με αξιόπιστα και τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα, εδόθησαν δωρεάν συσκευές μέτρησης, διανεμήθηκαν ενημερωτικά έντυπα και έγινε εκπαίδευση στην αυτομέτρηση.

Το κοινό που προσήλθε ενημερώθηκε για την αξία ελέγχου του διαβήτη με την αυτομέτρηση και έλαβε επιστημονικές συμβουλές για την έγκαιρη διάγνωση και τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης του διαβήτη.

Δείτε φωτογραφίες:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad