Ξεκίνησε το Summer Camp Tae-Kwon-Do στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Ιουλίου 2016

Ξεκίνησε το Summer Camp Tae-Kwon-Do στον Αστακό

ENAΡΞΗ ΤΟΥ
SUMMER CAMP TAE-KWON-DO
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ!

Ο Τοπικός Σύλλογος “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” ΑΣΤΑΚΟΥ διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά στον Αστακό καλοκαιρινό camp κατά το οποίο Αθλητές του TAEKWONDO από διάφορες πόλεις θα επισκεφτούν και θα διαμένουν στην πόλη του Αστακού για πέντε ημέρες συμμετέχοντας σε προπονήσεις-σεμινάρια και Αγώνες, κάνοντας ταυτόχρονα και τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν κυρίως στο κλειστό στάδιο του Γυμνασίου με εξαίρεση την Κυριακή ώρα 19:00 που θα πραγματοποιηθούν αγώνες στο Γηπεδάκι του ΤΕΝΝΙS στα Βαρκά ή στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Αστακού. Επίσης στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν δύο ομιλίες από ειδικούς επιστήμονες:

Συγκεκριμένα την 10:00 (π.μ.) ώρα έως 11:00 (π.μ) την Κυριακή στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ξηρομέρου θα γίνει ομιλία με θέμα την Διατροφή από την Κυρία ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΤΣΗ Ειρήνη (ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ-ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ) και το απόγευμα της ίδιας ημέρας ώρα 17:45 έως 18:45 στον ίδιο χώρο θα γίνει ενημέρωση σε θέματα ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ από τον DR Κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ Επιμελητή Κ.Υ Αστακού ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Καλοσωρίζουμε τους φιλοξενούμενους Αθλητές, συνοδούς και Δασκάλους και ευχόμαστε να περάσουν ένα αξέχαστο πενθήμερο στην όμορφη πόλη μας.

Ευχαριστούμε.


A.M.Σ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad