Χρήστος Μπόνης: Η ΕΥΔΑΠ ξόδεψε για διαφήμιση περίπου το ποσό των 850 χιλ. ευρώ!!! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Αυγούστου 2016

Χρήστος Μπόνης: Η ΕΥΔΑΠ ξόδεψε για διαφήμιση περίπου το ποσό των 850 χιλ. ευρώ!!!

Γράφει ο Χρήστος Μπόνης
Διαβασα πριν λιγες μερες σε δημοσιευμα οτι η ΕΥΔΑΠ ξοδεψε για διαφημιση περιπου το ποσον των 850χιλ ευρω!!!!!!!!! Η αιτιολογια ηταν να ενημερωσει τους πολιτες (νομιμους και μη) οπως ερθουν σε  διακανονισμο  για την εξοφληση τοων χρεων τους. Το θεμα βεβαια δεν βγηκε απο ρεπορταζ ΜΜΕ ουτως ωστε να χαρακτηριστθει διαβλητο η καθοδηγουμενο αλλα απο τους ιδιους τους εργαζομενους, οι οποιοι θετουν και ορισμενα ερωτηματα για την περιοδο της καμπανιας (λογω θερους  και απουσιας πολλων).
Ο συνολικος προυπολογισμος της ΕΥΔΑΠ για διαφημιση και προβολη ανερχετε στο ποσον του 1.6  εκ, ευρω!!!!!!!!!. Τεραστιου μεγεθους χρηματικο ποσον για τις εποχες μας.. Οπως σημειωνουν οι εργαζομενοι το αντιστοιχο ποσον την προηγουμενη χρονια ηταν του 1εκ ευρω.. Επομενως η νεα καμπανια ειναι ανεβασμενη κατα 150χιλ ευρωπουλα.. 
Πριν λιγες εβδομαδες ζησαμε ολοι το σηριαλ των δυο δημοσιογραφων της ακροπολης που συνελληφθησαν και τους απαγγελθηκε κατηγορια για εκβιασμους κλπ εκ των οποιων ο ενας στην συνεχεια (Μαυρικος) βρηκε τραγικο θανατο με την Πορσε. Τοτε μεσα στο κατηγορητηριο υπηρχε και η κατηγορια του εκβιασμου της ΕΥΔΑΠ για διαφημιση. Η συμφωνια ηταν τοτε στις 170χιλ (περιπου αν θυμαμαι καλα) για διαφημιση σε ιστοσελιδες και ολοι τοτε εξεπλαγησαν απο το μεγεθος του ποσου..Η Καντζου (πρ. στελεχος της διοικησης) ειχε δεχθει ετους εκβιασμους για την συμφωνια (οπως τουλαχιστον ελεγε το κατηγορητηριο) για να διαφημισουν την ΕΥΔΑΠ ....... 
Σημερα ερχεται η διοικηση και εγκρινει το ποσον του 1.6 εκ. για ενημερωση των πολιτων-παραλληλα δε και διαφημιση--για τις λιξηπροθεσμες οφειλες τους. Αναρωτιεμαι (εγω τουλαχιστον) τα χρηματα αυτα πως εγκριθηκαν απο το Δ.Σ της Εταιρειας (αν εγκριθηκαν) και απο τον γνωστο προεδρο (ή διευθυνων συμβουλο)  Ι. Μπενιση εκτος και αν .......βοηθησε και η περιφερεια Αττικης!!!!!!
Υπαρχει και ενα αλλο ερωτηματικο. Συνηθως την διαφημιση την ζητας και την προβαλλεις οταν εχεις ανταγωνιστη, στην προκειμενη περιπτωση ποιος ανταγωνιζεσαι και ποιον εξυπηρετεις οταν η εταιρεια ειναι μονοπωλιο......Η απαντηση δυσκολη, παραμενει ομως το ερωτημα που ειχε θεσει πριν μερικους μηνες ο Τσιπρας και ο Σπιρτζης για την ΕΥΔΑΠ αλλα στην συνεχεια δεν ζητησαν απαντηση (και γιατι να ζητησουν αφου δ.σ τοποθετηθηκε ο Μπενισης).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad