Θερμά συγχαρητήρια του Παναγιώτη Στάϊκου για το Λαογραφικό Μουσείο Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Αυγούστου 2016

Θερμά συγχαρητήρια του Παναγιώτη Στάϊκου για το Λαογραφικό Μουσείο Αστακού

Θερμά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο του πολύ δραστήριου Συλλόγου Γυναικών Αστακού κυρία Γιάννα Ρεπάνη Ζούλα, στα μέλη του Δ.Σ. και σε όσους προσέφεραν τα πολύτιμα αντικείμενα, με τα οποία δημιουργήθηκε το πολύ όμορφο Λαογραφικό Μουσείο Αστακού, στις αίθουσες που παραχώρησε δωρεάν το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου Αστακού.

Σήμερα στον Αστακό αποδείχτηκε έμπρακτα η μεγάλη αξία του εθελοντισμού για την κοινωνία.

Αυτές οι γυναίκες με πολύ κόπο, προσωπικό κόστος, φαντασία και αγάπη για την ζωντανή Ιστορία του τόπου μας, κάλυψαν ένα μεγάλο κενό, χαρίζοντας στην κοινωνία αριστουργήματα, τα οποία κάποιοι διατηρούσαν με πολύ σεβασμό και τα προσέφεραν απλόχερα, για να δημιουργηθεί αυτό το υπέροχο Μουσείο, το οποίο μπορούν να θαυμάζουν ντόπιοι και ξένοι.

Τα δικά μου συναισθήματα ήταν χαρά, ικανοποίηση, θαυμασμός, αλλά και ευγνωμοσύνη σε όσους συνέβαλαν γι’ αυτή την ομορφιά και το γύρισμα στις ρίζες μας που αντίκρισα.

Αστακός 31/7/2016


Dr.Παναγιώτης Στάϊκος
Πρώην Δήμαρχος Αστακού





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad