Σε τίτλους :
Αρχική » » Απαγορεύτηκε σε Αλβανό εθνικιστή η είσοδος στην Ελλάδα

Απαγορεύτηκε σε Αλβανό εθνικιστή η είσοδος στην Ελλάδα

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016, 17:11 | 1 σχόλια

Δεν επετράπη χθες από τις ελληνικές Αρχές η είσοδος στην Ελλάδα του προέδρου του εθνικιστικού κόμματος "Κίνημα για Ενωμένη Αλβανία" ο οποίος επιχείρησε να περάσει στη χώρα μας από τον συνοριακό σταθμό της Κακκαβιάς.

Πρόκειται για τον Ταχίρ Βελίου ο οποίος, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, είναι στη λίστα ανεπιθυμήτων γι΄αυτο και δεν του επετράπη η είσοδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ταχίρ Βελίου ερχόταν στην Ελλάδα, για να παρουσιάσει στα Γιάννενα βιβλίο του σχετικά με την αποκαλούμενη από Αλβανούς εθνικιστές "Μεγάλη Αλβανία".

πηγή


Μοιραστείτε το άρθρο :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
15 Αυγούστου 2016 - 12:37 π.μ.

Επιτέλους καιρός ήταν!!!! Αλλωνίζουν οι πράκτορες των αλβανών των τούρκων και των σλάβων στην Ελλάδα και εμείς τους επιτρέπουμε να κυκλοφορούν βιβλία με κάθε εξωφρενική ιστορική απάτη.

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA