Σε τίτλους :
Αρχική » » Βαθυαβάλι: Μια πανέμορφη παραλία στα όρια της γραφικής κωμόπολης της Παλαίρου

Βαθυαβάλι: Μια πανέμορφη παραλία στα όρια της γραφικής κωμόπολης της Παλαίρου

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016, 16:36 | 0 σχόλια

Μια πανέμορφη παραλία στα όρια της γραφικής κωμόπολης της Παλαίρου και πολύ κοντά στην Βόνιτσα έχει δημιουργηθεί τα τελευταία τρία χρόνια με την επωνυμία Βαθυαβάλι..

Παρότι η πρόσβαση σε ορισμένα σημεία είναι δύσκολη εν τούτοις χιλιάδες επισκέπτες από τον νομό Αιτωλ/νίας αλλά και των όμορων νομών την επισκέπτονται και απολαμβάνουν την υπέροχη θέα, την καταγάλανη θάλασσα με την απέραντη αμμουδιά. Παράλληλα δε εκατοντάδες σκάφη ελληνικά και ξένα κατακλύζουν τον όρμο για μια βουτιά και ένα καφέ, είναι δε τόση μεγάλη η προσέλευση (των σκαφών) που τα πληρώματά τους αναγκάζονται να πλησιάζουν πολύ κοντά στην ακτή με αποτέλεσμα το λιμεναρχείο Λευκάδος (που έχει την εποπτεία της περιοχής) να επεμβαίνει πολλές φορές. Αυτό όμως δεν εμποδίζει τους επισκέπτες-λουόμενους να απολαμβάνουν αμέριμνοι το μπάνιο τους, παρότι οι συνθήκες είναι επικίνδυνες έως απαγορευτικές για τους κολυμβητές.

Η διαδρομή για το τελικό προορισμό είναι εύκολη και πολύ προσβάσιμη, πλην ορισμένων πολύ μικρών σημείων, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον οποιονδήποτε να την επισκεφθεί. Ο επιχειρηματίας που εκμεταλλεύεται τον χώρο (ενοικίαση) έχει αντιληφθεί το μέγεθος της ομορφιάς και για τον λόγο αυτό οι υπηρεσίες του είναι εξαιρετικές και προσιτές. Ο επισκέπτης που θα έρθει σε επαφή για πρώτη φορά με το τοπίο θα μείνει έκθαμβος από την φυσική ομορφιά που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτε από εξωτικά μέρη που παρακολουθούμε καθημερινά τέτοιες εποχές στους δέκτες.

Θεωρώ ότι είμαστε τυχεροί εμείς που ζούμε σε τόσο κοντινή απόσταση να έχουμε στην περιοχή μας τέτοια μαγευτικέ μέρη.

Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης


Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA