Παναγιώτης Στάϊκος: "Το σχέδιο νόμου για την απλή αναλογική στους ΟΤΑ. Από τον Μιχελάκη στον Κουρουμπλή!!!" - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Αυγούστου 2016

Παναγιώτης Στάϊκος: "Το σχέδιο νόμου για την απλή αναλογική στους ΟΤΑ. Από τον Μιχελάκη στον Κουρουμπλή!!!"

Το σχέδιο νόμου για την απλή αναλογική στους ΟΤΑ. Από τον Μιχελάκη στον Κουρουμπλή!!!

Η πρόταση για ξεχωριστό ψηφοδέλτιο εκλογής Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, η οποία όντως είναι επαναστατική για τα Ελληνικά δεδομένα, δεν είναι σημερινή.

Δόθηκε για διαβούλευση, όταν ήταν Υπουργός Εσωτερικών ο Γιάννης Μιχελάκης και Υφυπουργός ο Λεωνίδας Γρηγοράκος. Όμως την εποχή εκείνη πολεμήθηκε από την ΚΕΔΕ και τα περισσότερα στελέχη της Αυτοδιοίκησης και δεν στηρίχτηκε από την τότε Αντιπολίτευση στην Βουλή, που ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τα δύο Πρωτοπαλίκαρα του ΠΑΣΟΚ τότε στην ΚΕΔΕ, ο Πρόεδρός της Κώστας Ασκούνης Δήμαρχος Μοσχάτου και ο Δανιηλίδης Δήμαρχος Νεάπολης –Συκεών Θεσσαλονίκης, έφθασαν να πουν στον τότε Υφυπουργό Γρηγοράκο, όταν είχε πάει στην Θεσσαλονίκη για να τους πείσει, ξέχνα το. Για τώρα δεν γίνεται για το 2019 να το συζητήσουμε και τότε Υπουργός και Υφυπουργός έκαναν πίσω και ο Νόμος δεν πέρασε.

Εγώ τότε όπως και σήμερα είμαι φανατικός υπέρμαχος αυτού του Νόμου. Τότε ήμουν από τους ελάχιστους υποστηρικτές του Νόμου.

Αναρωτιέμαι. Άραγε σήμερα πόσοι από τους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης, να είναι υπέρ αυτού του Νόμου;

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Αστακός 4/8/2016
Παναγιώτης Στάϊκος 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad