Μεσολόγγι: Σύλληψη 52χρονου για κατοχή κάνναβης που του έστειλαν από την Καστοριά με ταχυδρομική εταιρία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Σεπτεμβρίου 2016

Μεσολόγγι: Σύλληψη 52χρονου για κατοχή κάνναβης που του έστειλαν από την Καστοριά με ταχυδρομική εταιρία

Αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες η Ασφάλεια Μεσολογγίου πραγματοποίησε νομότυπη έρευνα στο σπίτι ενός 52χρονου και εντόπισαν 36 γραμμάρια χασίς και μια ζυγαριά ασφαλείας.

Ο 52χρονος, όπως προέκυψε από την προανάκριση, προμηθεύτηκε την κάνναβη από 23χρονο που διαμένει στην Καστοριά, ο οποίος για να μεταφέρει τα ναρκωτικά στο Μεσολόγγι σκέφτηκε ένα πρωτότυπο τρόπο. Σε αυτοσχέδια συσκευασία τοποθέτηση ένα βιβλίο, ένα άρωμα και ένα μποτάκι, μέσα στο οποίο τοποθέτησε την κάνναβη! Το δέμα το έστειλε στο Μεσολόγγι με ταχυδρομική εταιρία.

Ο 52χρονος Μεσολογγίτης συνελήφθη και κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ οδηγήθηκε στο Εισαγγελέα.

πηγή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad