Ιστορική νίκη για τον Αίολο Αστακού για το Κύπελλο Ελλάδας! Κέρδισε εκτός έδρας τον Χολαργό με 53-62 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Σεπτεμβρίου 2016

Ιστορική νίκη για τον Αίολο Αστακού για το Κύπελλο Ελλάδας! Κέρδισε εκτός έδρας τον Χολαργό με 53-62

Ιστορική νίκη για τον Αίολο Αστακού που στο πρώτο ματς στο Κύπελλο Ελλάδας κέρδισε εκτός έδρας τον Χολαργό .

Στο πρώτο ημίχρονο πήρε προβάδισμα ο Αίολος 31-33 με κορυφαίοους Χαρισμίδη-Παπαδιονυσίου και Μπρόζο. Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν για τριάντα λεπτά στο σκορ άλλα οι παίκτες του Μιχάλη Κουταλιανού με σκυλίσια άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο (μόλις 5 πόντους ο Χολαργός) πήραν την νίκη με 53-62.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Χαρισμίδης με 16 πόντους. Πολύ σημαντική συνεισφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο του Φάνη Κουμπούρα, που βοήθησε με την εμπειρία του την ομάδα να φύγει με την νίκη. Άξιο αναφοράς η παρουσία του προέδρου του Αίολου Αστακού μαζί με αρκετούς φιλάθλους που ταξίδεψαν στην Αθήνα.

Την Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη ο Αίολος Αστακού, θα υποδεχθεί τον Αμύντα στο κλειστό της Βόνιτσας, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του κυπέλλου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της δεύτερης φάσης:

Μαχητές Δόξα Πεύκων – Πανιώνιος
Δόξα Λευκάδας – Ρέθυμνο
Ηράκλειο – Κόροιβος
Ηρακλής – Κύμη
Δούκας – Λαύριο
Τρίκαλα – Προμηθέας
Αίολος Αστακού – Αμύντας
Απόλλων Πατρών – Καβάλα


ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 53-62

Δεκάλεπτα: 17-17, 31-33, 48-48, 53-62
Διαιτητές: Σταματόπουλος-Τζαφλέρης-Ζαχαρής

Χολαργός (Παπαμάρκος): Αγγελόπουλος 5 (1), Μαράντος, Μποχωρίδης 13 (3), Αποστολίδης 9, Καλλινικίδης 4, Μοτσενίγος, Κουτρούλιας 8 (1), Γκιζόγιαννης 6 (1), Κιαπέκος, Τσιάκος 8

Αίολος Αστακού (Κουταλιανός): Μπρόζος 8 (2), Θεοδωράκος, Κουμπούρας 6, Παπαδιονυσίου 9 (1), Κατσαρές 5 (1), Κακλαμάνος 4, Κιτσούλης 6, Χαρισμίδης 16, Γκιζόγιαννης 7 (1)

πηγή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad