Σε τίτλους :
Αρχική » » Αντιπαράθεση για τα έργα αγροτικής οδοποιίας στους Δήμους Ξηρομέρου και Ακτίου-Βόνιτσας (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντιπαράθεση για τα έργα αγροτικής οδοποιίας στους Δήμους Ξηρομέρου και Ακτίου-Βόνιτσας (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016, 18:34 | 0 σχόλια

Κόντρα προέκυψε γύρω από την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας για ένταξη και χρηματοδότηση δύο προτάσεων έργων προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ για τους δήμους Ξηρομέρου και Ακτίου- Βόνιτσας. Πρόκειται για έργα αγροτικής οδοποιίας στους Δήμους Ακτίου-Βόνιτσας (από Βαρκό προς Μέγα Κάμπο Αετού) και Ξηρομέρου (από Μπαμπίνη έως Αγ.Γεώργιο).

Ο περιφερειακός σύμβουλος Νεκτάριος Φαρμάκης έκανε λόγο για νοοτροπία μικροπολιτικών εξυπηρετήσεων από την περιφερειακή αρχή. Ενώ από την πλευρά τους οι Δήμαρχοι Ξηρομέρου και Ακτίου Βόνιτσας σημειώνουν πως πρόκειται για προτάσεις των ίδιων των δήμων, για φακέλους που κατέθεσαν οι ίδιοι με άμεσες ανάγκες γνωστές εδώ και πολλά χρόνια στους παλιούς και έμπειρους αυτοδιοικητικούς παράγοντες.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.


πηγή


Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA