Σε τίτλους :
Αρχική » » Αγρίνιο: Πρόστιμο σε σούπερ μάρκετ για ληγμένα προϊόντα

Αγρίνιο: Πρόστιμο σε σούπερ μάρκετ για ληγμένα προϊόντα

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016, 20:03 | 0 σχόλια

Τσουχτερό πρόστιμο επιβλήθηκε σε σούπερ μάρκετ χωριού της περιοχής του Αγρινίου με απόφαση της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π. Ε. Αιτωλοακαρνανίας καθώς σε έλεγχο του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου εντοπίστηκαν ληγμένα προϊόντα.

Το διοικητικό πρόστιμο ανέρχεται στις 10.000 ευρώ και αφορά παράβαση των «κανόνων ρύθμισης της αγοράς προϊόντων και της παροχής υπηρεσιών και άλλες διατάξεις».

Ειδικότερα, σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από ελεγκτές του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, την περασμένη Δευτέρα 12/9/2016, στην εν λόγω επιχείρηση βρέθηκαν διάφορα είδη τροφίμων και αναψυκτικών (παιδικές κρέμες, χυμοί φρούτων, σοκολατοειδή, κόρν φλέικς, διάφορες κονσέρβες ,αναψυκτικά, πατατάκια, κλπ περασμένης χρονολογίας ελάχιστης διατηρησιμότητας (δηλαδή ληγμένα) να διατίθενται σε μη διακριτό διαχωρισμό από τα υπόλοιπα τρόφιμα και χωρίς την ύπαρξη πινακίδας με την ένδειξη «Τρόφιμα Περασμένης Διατηρησιμότητας».

πηγή

 
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA