Σε τίτλους :
Αρχική » » Επέκταση και εκσυγρονισμός δικτύου ύδρευσης Παραβόλας

Επέκταση και εκσυγρονισμός δικτύου ύδρευσης Παραβόλας

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016, 18:18 | 0 σχόλια

Επέκταση και εκσυγχρονισμός του αρδευτικού δικτύου Παραβόλας.

Στην υπογραφή της σύμβασης με την ανάδοχο τεχνική εταιρεία για τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση του αρδευτικού δικτύου Παραβόλας, προχώρησε ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου.

Το έργο, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και υλοποιείται ύστερα από αίτημα των παραγωγών της περιοχής, αφορά την επέκταση της αρδεύσιμης έκτασης του δικτύου Παραβόλας, σε ελαιώνες έκτασης 300 στρεμμάτων περίπου στην περιοχή Αγ. Γεώργιος Παλαιοκαρυάς,

Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, με αφορμή την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, σε δηλώσεις του, υπογράμμισε την αναπτυξιακή διάσταση του έργου για την τοπική οικονομία, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι «με τον τρόπο αυτό επιλύεται ένα χρόνιο πρόβλημα άρδευσης, περίπου 300 στρεμμάτων, δίνοντας στους αγρότες της περιοχής την δυνατότητα εντατικότερης καλλιέργειας, αύξησης της παραγωγής και ενίσχυσης του εισοδήματος τους».


Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA