Αστακός - Βαράγγια: Μια τοποθεσία συνδεδεμένη με τη νεολαία παλαιότερων εποχών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Νοεμβρίου 2016

Αστακός - Βαράγγια: Μια τοποθεσία συνδεδεμένη με τη νεολαία παλαιότερων εποχών

ΑΣΤΑΚΟΣ - ΒΑΡΑΓΓΙΑ

Μια τοποθεσία στο πάνω μέρος του ΑΣΤΑΚΟΥ που είναι συνδεδεμένη με τη νεολαία παλαιότερων εποχών.

Χώρος μεγάλος, ελεύθερος αλλά αδιαμόρφωτος που όμως φιλοξένησε εκδρομές των σχολείων του Αστακού, ποδόσφαιρο, αθλητικές εκδηλώσεις, κ.λ.π. Τώρα βλέπω και χλοοτάπητα αλλά για αποκλειστική χρήση των προβάτων.




Υ.Γ. Οι δυο φωτογραφίες είναι από γυμναστικές επιδείξεις που έγιναν στα ΒΑΡΑΓΓΙΑ και από εκδρομή του Γυμνασίου Αστακού.



Κείμενο - Φωτογραφίες: Τιμολέων Τσαμποδήμος

1 σχόλιο:

  1. Όπως λεει και ο Βοσκοπουλος οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε.Θυμαμαι εντονα τις πρωτες μου ποδοσφαιρικες στιγμες σαν τερματοφύλακας, Ξεκινησα με την ομαδα ΚΕΡΑΥΝΟΣ που ηταν ομαδα της συνιοικιας αγορα με ποδοσφαιριστες κορυφαιους για τα συγκεκριμενα χρονικα Λευτερης Μαντζαρης Ντινος Τριλιβας Νικος Τσιγαλογλου Χρ κλαδευτήρας και επικεφαλης ολων μας ο Τακης Στρατουλης. Κατά διαστήματα συμμετειχαν επισης οι Σωτηρης Χασάπης Προκοπης Μπαμπουρης Στα επομενα χρονια και ο Κωστας Κουγιανος.Το γηπεδο βαραγκια προνομιουχα θεση κατειχε η ομαδα της Δημητρούλας(Φωτης Καυμενακης, Γιωργος Μπονης, Αποστολης και Θωμας Ντινος9καραμελας) Πανος Λαμπανιτσας Αντρεας Κοκκαλης Τακης Ζαρκαδουλας και ισως *δεν θυμαμαι καλα) Βασιλης Ταπρατζης.Επισης στα βαραγκια επαιζε και η ομαδα του χοβολιου.Καθε σαββατο είχαμε αγωνα (μεσημερι προς απόγευμα) αλλα η ανωτεροτητα της ομαδος μου ηταν εμφανης.Παντα κερδίζαμε ολους Η συνεπεια των ατυχων αποτελεσματω της ομαδας Δημητρούλας ηταν να μας (να το πω λαικα και αστακιωτικα) παιρνουν στις πετριες και να μας απωθουν από την περιοχη Αυτό ειχε συνεπεια καποια σαββατα να μη πηγαίνουμε για μπαλα .Γρηγορα όπως διαπιστωσαν ότι τέτοιες μεθόδους δεν εχουν αποτέλεσμα και αποδεχθηκαν την ανωτεροτητα μας.Εχω φοβερες εμπιρειες από πολλους αγωνες και αλλα και την προτροπή του Τακη να με καθιερωσει τερμστοφυλακα (όχι βεβαια αξιοκρατικα αλλα διοτι ημουν ο μονος που ειχα μπαλα οποτε επρεπε να παιζω αναγκαστικα.Για τον λογο αυτό με βαζανε τερμστοφυλακα με την συκφωνια στα 2 γκολ που θα δεχομουν θα αλλαζα.Ελα ντε όμως που είχαμε ομοαδα ΜΠΑΡΤΣΑ και δεν τρωγαμε γκολ οποτε και στον επομενο αγωνα συνεχιζα να παιζω τερματοφύλακας , οποτε σταδιακα καθιερωθηκα και συνεχισα.Ετσι λοιπον τα βαραγγια θα μου μεινουν αξέχαστα σε ολη μου την ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad