Δυνατό ποδόσφαιρο μεταξύ Ηρακλή Αστακού και Αλυζιακού για το Β΄ Τοπικό του 3ου ομίλου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Δεκεμβρίου 2016

Δυνατό ποδόσφαιρο μεταξύ Ηρακλή Αστακού και Αλυζιακού για το Β΄ Τοπικό του 3ου ομίλου

Συνεχίζοντας την πορεία του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα Β΄ Τοπικό του 3ου ομίλου, ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον ΑΛΥΖΙΑΚΟ ΜΥΤΙΚΑ.

Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο του Αστακού παρουσία πολλών φιλάθλων με άριστη αγωνιστική συμπεριφορά μέσα στο γήπεδο και επίσης πολύ καλό κλίμα στην κερκίδα. Οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατό ποδόσφαιρο με τον ΑΛΥΖΙΑΚΟ να έχει πολύ καλή αμυντική διάταξη και τον ΗΡΑΚΛΗ να έχει καλύτερη επιθετική γραμμή. Προηγήθηκε η ομάδα του Αστακού στο 8ο λεπτό με τον Γιώργο Λαδά και ισοφάρισε ο Μύτικας στο 11ο λεπτό με τον Άρη Αποστολάκη μετά από σύγχυση στην άμυνα του ΗΡΑΚΛΗ. Στη συνέχεια του αγώνα ο ΗΡΑΚΛΗΣ πίεσε την ομάδα του Μύτικα για γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε κι αυτό οφείλεται στις σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακα του ΑΛΥΖΙΑΚΟΥ Προδρομίτη.

Συνολικά ο ΗΡΑΚΛΗΣ είχε καλύτερη παρουσία στο γήπεδο και άξιζε τη νίκη, δεδομένου ότι είχε τρεις τουλάχιστον κλασικές ευκαιρίες για γκολ με τον Θόδωρο Κοτρότσο και τον Σταύρο Τζακώστα. Έτσι έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα το ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1 και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς και τις εντυπώσεις όπως αξίζει σε ένα ντέρμπι των δύο πρωτοπόρων του ομίλου.

Αξίζει να αναφερθούμε στην άψογη διαιτησία του κ. Δημήτρη Γκιάφη και των συνεργατών του, ο οποίος διαθέτει την προσωπικότητα και το κύρος να διευθύνει οποιοδήποτε αγώνα.

Για τον ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ έπαιξαν: Ελευθεράτος Διονύσης, Κουτσολάμπρος Δημήτρης, Τριάντης Σωκράτης, Παπαζήσης Γιάννης, Ταφάνι Πέρι, Αργύρης Αλέξης, Μπαρμπαρούσης Δημήτρης (Ξενάκης Αλέξης), Τζακώστας Σταύρος (Λίτσι Δημήτρης), Λαδάς Γιώργος (Γκάτσης Γιάννης), Λιβάνης Πάνος, Κοτρότσος Θόδωρος.

Για τον ΑΛΥΖΙΑΚΟ ΜΥΤΙΚΑ έπαιξαν: Προδρομίτης, Κατσαούνης Σ, Παπανικόλας, Λυγκώνης, Αποστολάκης Σ, Σκαρογιάννης, Λιάγκος (Σκαρογιάννης Γ), Κατσαούνης Δ. (Λιάγκος Γ), Αποστολάκης Α, Μπουλιέρης, Ρεντζάι (Τριποτσέρης).

Ευχόμαστε στη φίλη ομάδα του Μύτικα καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad