Καλοκαίρι 2001 - Ανάβαση στη Βελούτσα για πέντε φίλους (ΦΩΤΟ) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Ιανουαρίου 2017

Καλοκαίρι 2001 - Ανάβαση στη Βελούτσα για πέντε φίλους (ΦΩΤΟ)

Καλοκαίρι 2001 - Μια παρέα 5 φίλοι από τον Αστακό αποφασίσαμε να κάνουμε την Κύρου ανάβαση δηλαδή την Βελούτσα ανάβαση. Μάθαμε για ένα μονοπάτι που οδηγεί στην κορυφή του βουνού αλλά η διαδρομή είναι διπλή. Δηλαδή εως ένα σημείο η μετάβαση γίνετε με αυτοκίνητο, στην συνέχεια δε με τα πόδια.

Συμφωνήσαμε να κάνουμε το τόλμημα και έτσι Ντίνος Τριλίβας, Γιώργος Μπαμπούρης, Φώτης Καυμενάκης, Χρήστος Μπόνης και ο αξέχαστος και μακαρίτης Μπάμπης Χάντρας, ξεκινήσαμε πρωί πρωί και ακολουθώντας τις υποδείξεις που είχαμε, φθάσαμε ως την μέση της διαδρομής με αυτοκίνητο. Από εκεί και μετά βάλαμε στα πόδια αντηλιακό, πήραμε τα μπουκάλια με νερό, κάποιος από εμάς και μια γκλίτσα (ο σκοπός δεν ξέρω αν ήταν για να τον βοηθήσει στην διαδρομή ή να προκαλεί φόβο στους αγκομαχώντες. Με τα πολλά και τα λίγα φθάσαμε στην κορυφή και από εκεί απολαύσαμε την μοναδική θέα..

Φυσικά μην περιμένετε να με δείτε έμενα στις εμένα διότι πάντα ο φωτογράφος είναι σε τέτοιες στιγμές ο άτυχος.














 Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad