Με το δεξί ξεκίνησε η νέα χρονιά για τον ΗΡΑΚΛΗ Αστακού κερδίζοντας άνετα την ομάδα του ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ με 5-1 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Ιανουαρίου 2017

Με το δεξί ξεκίνησε η νέα χρονιά για τον ΗΡΑΚΛΗ Αστακού κερδίζοντας άνετα την ομάδα του ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ με 5-1

Β΄ ΤΟΠΙΚΟ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ 08/01/2017
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – Α.Ο. ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ 5-1

Με το δεξί ξεκίνησε η νέα χρονιά για τον ΗΡΑΚΛΗ Αστακού και με γκολ από τα αποδυτήρια έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στο γήπεδο, κερδίζοντας άνετα την ομάδα του ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ με 5-1. Σε γενικές γραμμές παίχτηκε πολύ καλό ποδόσφαιρο με τον ΗΡΑΚΛΗ να έχει την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, υπεροχή που απέφερε συνολικά 5 γκολ (2 από τον Πάνο Λιβάνη στο 1΄ και 6΄ και 3 από τον Γιώργο Κοτρότσο στο 22΄, 28΄ και 79΄) και 2 δοκάρια από Γιώργο Λαδά και Γιώργο Κοτρότσο. Η ομάδα του ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ αντέδρασε και με υπέροχο χτύπημα φάουλ του Καρανταλή στο 37΄ μείωσε το σκορ σε 4-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΗΡΑΚΛΗΣ έδωσε γήπεδο στην αντίπαλη ομάδα, η οποία προσπάθησε για κάτι καλό χωρίς αποτέλεσμα. Στο 67΄ ο ΗΡΑΚΛΗΣ έμεινε με δέκα παίχτες μετά την αποβολή του Θόδωρου Κοτρότσου με κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό χτύπημα σε αντίπαλο.

Για τον ΗΡΑΚΛΗ Αστακού έπαιξαν: Ελευθεράτος Διονύσιος, Κουτσολάμπρος Δημήτρης, Τριάντης Σωκράτης, Γκάτσης Γιάννης (Ξενάκης Αλέξης), Παπαζήσης Γιάννης, Ταφάνι Πέρι, Αργύρης Αλέξης, Λιβάνης Βασίλης, Λιβάνης Πάνος, Λαδάς Γιώργος (Κοτρότσος Θόδωρος), Κοτρότσος Γιώργος (Λιβάνης Γιώργος).

Για το ΕΛΑΙΟΦΥΤΟ έπαιξαν: Λαζούρας, Χαραλάμπους (Τσινιάς), Μπισμπίκης, Καϊπάνος, Σαλομίδης, Πεταρούδας, Γιώτης, Καρανταλής (Τουρλίδας), Τσαγιάννης, Χαραμής, Σιμονιάν (Νταβαρίνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad