Παναγιώτης Στάϊκος: Ειλικρινή συλλυπητήρια για τον θάνατο της Νιόβης Ταπραντζή - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Ιανουαρίου 2017

Παναγιώτης Στάϊκος: Ειλικρινή συλλυπητήρια για τον θάνατο της Νιόβης Ταπραντζή

Έλειπα από τον Αστακό και μόλις σήμερα με πολύ λύπη πληροφορήθηκα τον θάνατο της Νιόβης Ταπραντζή.

Η Νιόβη Ταπραντζή ήταν μια πολύ καλή φίλη και γειτόνισσα μας, αφού οι βεράντες από τις κουζίνες των σπιτιών μας απέχουν λιγότερο από δύο μέτρα και για πάνω από 40 χρόνια η καθημερινή μας καλημέρα ήταν εγκάρδια, ειλικρινής και αγαπημένη .!!!

Η Νιόβη ήταν μια υπέροχη και ευγενική γυναίκα, η οποία παρά τις πολλές δυσκολίες που της έτυχαν στην ζωή της, δεν λύγισε ποτέ και με σθένος και πολύ αγάπη κατάφερε όχι απλά να μεγαλώσει τον γιο της τον Ηλία, αλλά να του εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις για να κάνει τις λαμπρές σπουδές και παράλληλα να γίνει και ένας ενάρετος άνθρωπος, για τον οποίο λογικό ήταν να ήταν υπερήφανη, αφού ο Ηλίας πέραν από εξαιρετικά ευφυής άνθρωπος (πιστεύω ότι είναι από τα πιο δυνατά μυαλά του Ξηρομέρου), παρέμεινε πάντα απλός και σεμνός και παράλληλα ενεργός πολίτης με ανησυχίες για τα δημόσια πράγματα, που πέραν από το εάν συμφωνούσε κανείς ή διαφωνούσε μαζί του για τις απόψεις του, του αναγνώριζε συνεπεία λόγων και πράξεων, που για αυτή του την συνέπεια ήταν ανυποχώρητος με μεγάλο προσωπικό κόστος!!!

Πέραν του Ηλία η Νιόβη είχε την τύχη, να τις χαρίσει ο θεός και δύο χαριτωμένα εγγόνια την Νιόβη και τον Δημήτρη, τα οποία εκτός από τις καλές σπουδές που κάνουν, είναι ευγενέστατα, ταλαντούχα και πολύ σεμνά παιδιά, πραγματικά διαμάντια!!!

Έτσι μπορεί να πει κανείς, ότι η Νιόβη Ταπραντζή παρά τις πολλές δυσκολίες που της έτυχαν στην ζωή της, έφυγε ευτυχισμένη, με την ψυχή της γεμάτη ηρεμία, γαλήνη και αγάπη!!!

Θέλω να εκφράσω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον γιο της και καλό μου φίλο και Συνάδελφο Ηλία Γεωργαλή, στα εγγόνια της την Νιόβη και τον Δημήτρη, όπως επίσης στον αδερφό της και καλό Συνάδελφο και φίλο Κώστα Ταπραντζή και σε όλους τους οικείους της.

Καλό ταξίδι καλή μας γειτόνισσα και φίλη Νιόβη.

Παναγιώτης Στάικος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad