Σε τίτλους :
Αρχική » » Αίολος Αστακού: Επίσκεψη στο Δημητρούκειο Δημοτικό Βασιλόπουλου Καραϊσκάκη

Αίολος Αστακού: Επίσκεψη στο Δημητρούκειο Δημοτικό Βασιλόπουλου Καραϊσκάκη

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017, 21:28 | 0 σχόλια

Ο Αίολος υποδέχεται το προσεχές Σάββατο στο κλειστό του Αστακού τους Μαχητές/Δόξα Πεύκων και το πρώτο… τζάμπολ έγινε στο Δημητρούκειο Δημοτικό Βασιλόπουλου Καραϊσκάκη.

Το πρωί της Πέμπτης αντιπροσωπεία της ομάδας μας αποτελούμενη από τους αθλητές: Γιώργο Θεοδωράκο, Στάθη Παπαδιονυσίου και τον αρχηγό Δημήτρη Δουρούκη, τον άμεσο συνεργάτη του Μιχάλη Κουταλιανού, Χάρη Κουλουριώτη και τα μέλη της διοίκησης, Νώντα Μπαρμπάνη, Χαράλαμπο Κακκαβά, επισκέφτηκαν το σχολείο και ήρθαν σε επαφή με τους μικρούς φίλους του Αιόλου που του υποδέχτηκαν “θερμά”.

Οι μαθητές προσκλήθηκαν από τα μέλη του συλλόγου μας για το παιχνίδι του Σαββάτου και το αποδέχτηκαν με χαρά όντας έτοιμοι να δώσουν δυναμικό παρών το Σάββατο.

Ευχαριστούμε τον διευθυντή κ.Γιώργο Κωνσταντίνου, καθώς επίσης τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και τους διδάσκοντες δασκάλους για την όμορφη φιλοξενία τους στο σχολείο.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA