Παναγιώτης Στάϊκος: Μπράβο παλιέ μου «σύντροφε» κύριε Κατρούγκαλε!!!! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Φεβρουαρίου 2017

Παναγιώτης Στάϊκος: Μπράβο παλιέ μου «σύντροφε» κύριε Κατρούγκαλε!!!!

Η ΕΛΠΙΔΑ ήρθε!!!!
969,12 Μπράβο παλιέ μου «Σύντροφε» κύριε Κατρούγκαλε !!!!

Ναι, από 1614,48 Ευρώ το εξάμηνο με τους μνημονιακούς Γερμανοτσολιάδες (όπως τους λέγατε) Σαμαρά –Βενιζέλο, με το Νόμο που ψηφίσατε εσείς, 969.12 Ευρώ το μήνα με εσάς!!!

Και εκείνο το καλόπαιδο ο Πετρόπουλος λέει, πως του λένε οι ελεύθεροι επαγγελματίες να πληρώσουν και πάρα πάνω!!! Εγώ πάντως έχω πλέον να του δώσω μόνο τα ……μου.!!!

Μα καλά ρε για μεγαλογιατρό με περάσατε;

Ή νομίζετε ότι έχουμε το ίδιο πόθεν έσχες , που κάποιοι από εσάς παρουσιάζεστε με 18 ακίνητα και 450.00 ευρώ καταθέσεις, ενώ τα δικά μου τα εγγόνια πριν ξενιτευτούν μένανε στο ενοίκιο και ας δουλεύω σκληρά 41 χρόνια συνεχώς και ας έχω πολύ καλύτερο επιστημονικό βιογραφικό από τους περισσότερους από εσάς;

Και θέλω να ρωτήσω τους Αιτολωακαρνάνες Βουλευτές και παλιούς μου συνοδοιπόρους σε Κοινωνικούς και Πολιτικούς Αγώνες κυρίους Κουρουμπλή , Βαρεμένο και κυρία Τριανταφύλου , καλά όταν ψηφίζατε αυτό τον Νόμο κοιμόσασταν όλοι και δεν καταλαβαίνατε, πως καταστρέφατε την Πατρίδα σας και τον Λαό της;;;;;

Επειδή εγώ όμως κατάλαβα πολύ καλά, τι θα ακολουθούσε με τον νόμο σας, που θα ψηφίζατε, πέρυσι την Μεγάλη Πέμπτη έκλεισα το απογευματινό μου πολύ σύγχρονο Ιατρείο στην Κατοχή, το οποίο εξυπηρετούσε τους ασθενείς της περιοχής με πολύ σεβασμό, λαμβάνοντας ως αμοιβή 5, 10 ή 15 ευρώ σε όσους είχαν, γιατί ασφαλώς όσοι δεν είχαν, τους παρείχα τις υπηρεσίες μου εντελώς δωρεάν, κάνοντας μετακόμιση το Μεγάλο Σαββάτο, αφού είχα αναληφθεί, πως θα έπρεπε να παίρνω αυτά τα λίγα ευρώ από τους ασθενείς μου, για να τα ακουμπάω σε εσάς τους μάγκες!!!



Έτσι αφού έκλεισε το Ιατρείο της Κατοχής και μειώθηκε ο τζίρος από το δεύτερο 6μηνο του 2017 θα πληρώνω κατά 1/3 το λιγότερα!!!!

Εμένα που έχω κλείσει 38 χρόνια στο ΤΣΑΥ και 3 χρόνια στο ΙΚΑ που δούλευα σαν φοιτητής δεν μου κάνετε τίποτα. Ένα κομμάτι ψωμί και τυρί μας φτάνουν για να ζήσουμε, αφού έχουμε και δικό μας λάδι. Όμως σκοτώσατε τους νέους ανθρώπους. Τους αναγκάσατε να ξενιτευτούν!!!!

Ξέρετε τι σημαίνει ξενιτιά;

Ξέρετε τι είναι να βλέπει ο παππούς τα εγγόνια του από το Skype και να περιμένει να τα έρθουν το καλοκαίρι για να τα χορτάσει;

Έτσι και ο γιός μου ο οποίος έχει κάνει λαμπρές σπουδές, αφού εκτός από την ειδικότητα του Γιατρού Εργασίας, είχε ΜΒΑ Διοίκησης μονάδων υγείας, μιλάει και γράφει 4 ξένες γλώσσες, είχε εργαστεί ο Δ/ντης διοικητικών υπηρεσιών σε μεγάλο ιατρικό όμιλο για 5 χρόνια και μετεκπαίδευση στα Επείγοντα στην Ελβετία , μαζί με την γυναίκα του η οποία είναι Ακτινολόγος και τις τρείς κόρες του φύγανε για την Γαλλία, αφού αν έμενε εδώ θα πλήρωνε φόρο και ασφαλιστικές εισφορές πάνω από 83% σε εσάς, όπου εργάζονται και ζουν μια ζωή αξιοπρεπέστατη , ζώντας σε ένα πανέμορφο σπίτι 300 τ.μ με το τζάκι του, το δενδρόσπιτο για τα παιδιά στην αυλή με το γκαζόν, με κλειστό γκαράζ δύο θέσεων και μια ανοικτή θέση ακόμη, τα παιδιά πηγαίνουν σε καλό ιδιωτικό σχολείο , με την μουσική τους , το μπαλέτο και ένα σορό δραστηριότητες και αυτά τουλάχιστον μου απαλύνουν το πόνο της ξενιτιάς!!!

Και ο γιός μου δεν έφυγε από εδώ ως άνεργος, αφού είχε εξασφαλισμένο διπλάσιο εισόδημα από εμένα και με τον Νόμο σας όμως, θα έπρεπε να πλήρωνε τα διπλά, δηλ. 1.900 ευρώ τον μήνα για ΕΦΚΑ!!!




Δεν στέκομαι στο γεγονός ότι με καλείτε να πληρώνω για ΕΦΚΑ 960,12 ευρώ τον μήνα, αλλά σας θεωρώ υπεύθυνους, που μου στερείτε την αγκαλιά από τα εγγόνια μου!!!!

Δεν μου αρκεί η πολιτική σας καταδίκη και από το 13% , που σας δείχνουν οι δημοσκοπήσεις να πάτε στο 3% ή να περάσετε από Ειδικό Δικαστήριο. Εγώ θέλω να περάσετε από Λαϊκά Δικαστήρια και αν σας βγάλουν αθώους ,θα το αποδεχτώ πλήρως, λέγοντας ότι η συναισθηματική φόρτιση με έκανε να τα βλέπω λάθος και υπερβολικά κάποια πράγματα!!!

Εύχομαι πραγματικά να μην φύγετε με Ελικόπτερο, γιατί τότε θα έχετε καταστρέψει εντελώς την Χώρα. Αν όμως βάλουν μπροστά οι μηχανές στα Ελικόπτερα, φροντίστε να πιάσετε νωρίς θέση!!!

Εγώ δηλώνω, πως δεν μπορώ, ούτε να σκοτώσω ή να κρεμάσω, αλλά αν σας δω να σας οδηγούν στον τόπο της δικαιοσύνης, που σας αξίζει , δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα, γιατί η ψυχή μου δεν θα με βοηθάει!!!

Να είστε σίγουροι αν συνεχίσετε έτσι θα τα βάψετε τα χέρια σας με αίμα και όπως ξέρετε το αίμα φέρνει αίμα.

Γι’ αυτό πηγαίνετε στο καλό μια ώρα γρηγορότερα, γιατί όσο μένετε, μόνο ξενιτιά, πόνο και δυστυχία σπέρνετε!!!

Υ.Γ.

Εγώ πήγα χθες και πλήρωσα σαν …… τα 960,12 ευρώ του ΕΦΚΑ , που μου έβαλε ο Κατρούγκαλος (άκου εκεί Κουμουνιστής ), ο οποίος τώρα κρύβεται κάπου στο ΥΠΕΞ!!!

Αναρωτηθήκατε πόσοι θα πάνε να τον πληρώσουν; Πόσοι γιατροί και άλλοι επιστήμονες θα κλείσουν τα γραφεία τους και θα πάρουν και αυτοί τον δρόμο της ξενιτιάς;!!!

Ή μήπως μου προτείνετε να απολύσω την γραμματέα μου, στην οποία πληρώνω κανονικά το ΙΚΑ της, τα δώρα και τα επιδόματα και τις δίνω πολύ πάρα πάνω από αυτά που λέει ο νόμος, γιατί εγώ θέλω να είμαι συνεπής με τις ιδέες μου και όχι εκμεταλλευτής, για να μου μείνουν χρήματα για να πληρώσω τον ΕΦΚΑ σας;

Μα καλά δεν ντρέπεστε λίγο;




Θα μπορούσα να φύγω και εγώ για το Εξωτερικό κοντά στα παιδιά μου και να έχω πολύ καλύτερο εισόδημα, αλλά θα μείνω εδώ, μια και τα παιδιά μου έχουν βρει τον δρόμο τους, αφού πιστεύω, ότι σε λίγο θα έχετε φύγει κακήν κακώς εσείς!!!





Αστακός 23/2/2017
 
Dr .Παναγιώτης Στάικος
Ειδικός Γενικός Ιατρός
Διδάκτωρ Παν/μίου Ιωαννίνων

Μετεκπαιδευθείς : Σε
Υπερήχους, ΜΕΘ, Ιατρείο Βρογχικού άσθματος και σπιρομετρήσεων

(Και προσωρινά σκλάβος σας , αφού θα πρέπει να πληρώνω φόρο και ασφαλιστικές εισφορές πάνω από 83% σε εσάς!!!!).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad