Σε τίτλους :
Αρχική » , » Αποστόλης Πανταζής: Διαφωνώ πλήρως με τη διαγραφή του Αποστόλη Σόμπολου

Αποστόλης Πανταζής: Διαφωνώ πλήρως με τη διαγραφή του Αποστόλη Σόμπολου

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017, 17:34 | 0 σχόλια

Ο Αποστόλης Πανταζής με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook διαφωνεί με τη διαγραφή του δημοτικού συμβούλου Αποστόλη Σόμπολου από τη Δημοτική Παράταξη του Δήμου Ξηρομέρου «Δυνατό Ξηρόμερο», επισημαίνοντας ότι κανείς δεν τον ενημέρωσε γι' αυτό και την διαγραφή την έμαθε από το διαδίκτυο. Ζητά απο το δήμαρχο Γαλούνη την άμεση επανεξέταση του θέματος.

Αναλυτικά γράφει: «Εκπλήσσομαι με όσα συμβαίνουν. Διαφωνώ με την διαγραφή του συμπατριώτη και συναδέλφου κυρίου Αποστόλη Σόμπολου. Ο κος Σόμπολος έδωσε και αυτός τον δικό του αγώνα όπως όλοι μας για να εκλεγεί η παράταξη, είναι το λιγότερο άδικο να διαγράφεται επειδή τόλμησε να εκφράσει την άποψή του και να διαφωνήσει σε ένα θέμα το οποίο ενδεχομένως είναι αντίθετο των απόψεών του. Παράλληλα εκφράζω τη πικρία μου διότι για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να με ενημερώσει, ούτε καν τηλεφωνικώς, παρά μόνο έλαβα την είδηση μεσω των blogs, καταλαβαίνετε αυτό με βάζει σε σοβαρές σκέψεις… Είμαι στυλοβάτης της παράταξης εκλεγμένος με 1,708 ψήφους, το να με αγνοούν με εξοργίζει……. δεν μου έχει συμβεί ποτέ και δεν θα το επιστρέψω τώρα. Ζητώ από τον αρχηγό και την παράταξη την άμεση επανεξέταση του θέματος.Πληροφορίες από sinidisi.gr

 
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA