Απόστολος Πανταζής για την ήττα από τον Φάρο Κερατσινίου: «Η διαιτησία άθλια, αγγίζοντας τα όρια του εγκλήματος» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Φεβρουαρίου 2017

Απόστολος Πανταζής για την ήττα από τον Φάρο Κερατσινίου: «Η διαιτησία άθλια, αγγίζοντας τα όρια του εγκλήματος»

- Ο Φάρος Κερατσινίου χρειάστηκε την παράταση για να κερδίσει τον Αίολο στον Αστακό, με τον ιδιοκτήτη των γηπεδούχων να χρησιμοποιεί το Facebook για να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία.

Αίολος Αστακού και Φάρος Κερατσινίου έδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου (11/2) μια φοβερή μονομαχία για το σκληρό πρωτάθλημα της Α2, με την ομάδα του Πειραιά να παίρνει τη νίκη στην παράταση (88-84) και τους Καράμπουλα - Λιακόπουλο - Βασιλόπουλο - Κακαρούδη να μοιράζονται τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης.

Μετά το τέλος του αγώνα που έσπασε καρδιές, ο χρηματοδότης του Αίολου, Αποστόλης Πανταζής, χρησιμοποίησε το Facebook για να κρίνει τη διαιτησία των Παναγιώτη - Διαμαντή, πριν εξηγήσει πως "η ομάδα θα φτάσει μέχρι τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια με οποιοδήποτε κόστος, μέχρι να δικαιωθεί".

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε ο ισχυρός άνδρας του Αιόλου Αστακού:



πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad