Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: Στην Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης ο φάκελος με όλες τις απ´ευθείας αναθέσεις των ετών 2015 και 2016 - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Μαρτίου 2017

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: Στην Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης ο φάκελος με όλες τις απ´ευθείας αναθέσεις των ετών 2015 και 2016

Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών κατέθεσε σήμερα στην Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης το φάκελο με όλες τις απ´ευθείας αναθέσεις των ετών 2015 και 2016 ύψους 2.300.000 €, καθώς και το φάκελο των δικαστικών αποφάσεων πάνω στις οποίες το σύστημα στηριζόμενο έχει βρει τρόπο να παρακάμπτει τις αποφάσεις του Επιτρόπου και να εκδίδει διαταγές πληρωμής (τα δύο τελευταία χρόνια έχουν εκδοθεί βάσει δικαστικών αποφάσεων εντάλματα ύψους περίπου 700.000 €).

Στο συνοδευτικό έγγραφο περιγράφουμε την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Ξηρομέρου και ζητάμε από την Δημόσια Αρχή που υπερασπίζεται τη νομιμότητα και ελέγχει τη διαφθορά την άμεση διερεύνηση των καταγγελλομένων.

Υ.Γ.: Τα στοιχεία τις επόμενες ημέρες θα σταλούν στο Υπουργείο Εσωτερικών και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad