Ο Ηρακλής Αστακού είναι και επίσημα πρωταθλητής! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Μαρτίου 2017

Ο Ηρακλής Αστακού είναι και επίσημα πρωταθλητής!

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Αστακού είναι και επίσημα πρωταθλητής Β΄ Τοπικού του Γ΄ Ομίλου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016 – 2017 και δικαιολογημένα όλοι οι συντελεστές, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι και Διοίκηση πανηγυρίσαμε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της Αιτωλοακαρνανίας. Εξ’ άλλου αυτή η χαρά είναι το τίμημα για τους κόπους των παικτών και όταν χαίρονται τα παιδιά χαμογελάμε όλοι.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν την ομάδα να ξαναβρεθεί στην Α΄ κατηγορία, εκεί που είναι η φυσική της θέση.

Κυρίως ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές που ανταποκρίθηκαν πλήρως στις υποχρεώσεις τους και τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλό τους με χαρακτηριστική άνεση. Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους.

Ευχαριστούμε τον προπονητή της ομάδας κ. Μάκη Μπότσιο για την άψογη συνεργασία που είχαμε και για τον επαγγελματισμό με τον οποίο διαχειρίστηκε τους ποδοσφαιριστές.

Επίσης ευχαριστούμε τους φιλάθλους του ΗΡΑΚΛΗ για την συμπαράσταση στην ομάδα μας και για την οικονομική βοήθεια που προσέφεραν ιδιαίτερα τώρα που η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει σχεδόν όλους μας.

Ευχαριστούμε το Δήμο Ξηρομέρου για την βοήθεια που μας προσέφερε κυρίως σε βελτίωση των υποδομών του γηπέδου.

Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς της ομάδας, την εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ Α.Ε. και τον κ. Παρασκευά Κρικρή, που μας ενίσχυσαν με ποδοσφαιρικό υλικό και οικονομική βοήθεια.

Θέλουμε να συγχαρούμε τον ΤΡΙΚΑΡΔΟ Κατοχής και τον φίλο πρόεδρο κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη για την άνοδο της ομάδας στην Α΄ κατηγορία, καθώς και όλες τις ομάδες του Δήμου Ξηρομέρου για την πορεία τους στο πρωτάθλημα και την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε.

Μετά τους πανηγυρισμούς της ανόδου που κρατάνε λίγες μέρες είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά, να χαμηλώσουμε το κεφάλι και να προετοιμάσουμε την ομάδα για μια αξιοπρεπή παρουσία στη μεγάλη κατηγορία. Θα επιδιώξουμε για την επόμενη χρονιά να δημιουργήσουμε μια οργανωμένη, νοικοκυρεμένη και ανταγωνιστική ομάδα αντάξια της ιστορίας του ΗΡΑΚΛΗ.

Ως προς τις υποδομές του γηπέδου στόχος μας είναι η ολοκλήρωση των αποδυτηρίων, η κατασκευή εξέδρας, η εγκατάσταση επιπλέον δύο πυλώνων φωτισμού και η συντήρηση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad