Σε τίτλους :
Αρχική » » Αίολος Αστακού: Ολοκληρώθηκε η εξαιρετική πορεία παιδικού και κορασίδων

Αίολος Αστακού: Ολοκληρώθηκε η εξαιρετική πορεία παιδικού και κορασίδων

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017, 20:49 | 0 σχόλια

Με ήττες τελειώσαν τις υποχρεώσεις τους παιδικό και κορασίδες στους αγώνες νοκ αουτ κάνοντας αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι σε ανώτερους αντιπάλους τόσο αγωνιστικά, όσο και ηλικιακά στο επίπεδο των 8 καλύτερων ομάδων της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Τα αγόρια στην Πρέβεζα από την γηπεδούχο Νικόπολη με δύο σημαντικές απουσίες (Μικελάτος Γ.,Μικελάτος Ν.) ηττήθηκαν με 74-48 και τα κορίτσια στα Γιάννενα μετά από ταλαιπωρία (ο αγώνας ορίστηκε 10 το πρωί της Κυριακής) με 53-25 από την εξαιρετική ομάδα του ΠΑΣ.

Ο Αίολος Αστακού δίνει μεγάλη έμφαση στις ακαδημίες του και η δουλειά του κόουτς Σάββα Αραπατσάνη αφήνει περιθώρια για πολλά χαμόγελα στο μέλλον.

Για την ιστορία, οι συνθέσεις των δύο ομάδων είναι οι εξής:

Παιδικό: Σαμαντάς Ρ., Παύλου Ι, Μπαρμπέρης Ν., Ρηγάλος Χ., Χολής Β., Κολοβός Β., Κρικρής Θ., Σάββας Α.

Κορασίδες: Αυζώτη Ζ., Τσιλιγιάννη Α., Αθανασούλα Π., Χάλα Α., Κακαρούνα Ι., Σταύρου Β., Παπαζήση Μ., Γκάτση Σ., Γκάτση Κ., Πέτα Κ., Τσιλιγιάννη Α., Τέγα Β.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA