Η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της Νένας Μπούρας «Είπαμε πολλά και σώνει» στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Μαρτίου 2017

Η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της Νένας Μπούρας «Είπαμε πολλά και σώνει» στον Αστακό

«Είπαμε πολλά και σώνει»


Η Νένα Μπούρα σπούδασε στο ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Είναι δασκάλα στο Δημοτικό Σχολείο Καραισκάκη. Στις 31 Μαρτίου 2017, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 7-9 το απόγευμα θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αστακού - Ξηρομέρου η παρουσίαση του βιβλίου της με τίτλο: "Είπαμε πολλά και σώνει" εκδόσεις «Συμπαντικές Διαδρομές».

Η συγγραφέας είναι συλλέκτρια παραδοσιακών παραμυθιών και αφηγήτρια, ενώ παραμύθια της εχουν δημοσιευτεί στις ανθολογίες «Θρύλοι του Σύμπαντος», στην «Ανέμη τυλιγμένη» και στη συλλογή «Δώσε κλώτσο να γυρίσει» από τις ίδιες εκδόσεις. Αυτό είναι το πρώτο της βιβλίο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad