Αίολος Αστακού: Στο μέλλον δεν θα επιτραπούν ανάρμοστες συμπεριφορές φιλάθλων - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Μαρτίου 2017

Αίολος Αστακού: Στο μέλλον δεν θα επιτραπούν ανάρμοστες συμπεριφορές φιλάθλων

Αστακός, 11 Μαρτίου 2017


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την με αριθμό 764/2017 απόφαση του το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΟΚ (αθλητικός δικαστής) επέβαλε στα αθλητικά σωματεία ΑΜΣ ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ και ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΑΕ την όλως ελαφρά πειθαρχική ποινή της έγγραφης σύστασης καθόσον θεώρησε ότι το συμβάν με το διαπληκτισμό φιλάθλων που έγινε στο μεταξύ τους αγώνα στο ΔΑΚ Αστακού ήταν μικρής κλίμακας και έντασης με αποτέλεσμα να μην στοιχειοθετηθεί δυσφήμηση του αθλήματος. Η θετική αυτή απόφαση επιτεύχθηκε μετά τον επιμελή και επιτυχή χειρισμό τόσο του δικού μας διοικητικού συμβουλίου αλλά και εκείνου της ομάδος του ΧΟΛΑΡΓΟΥ το οποίο οφείλουμε να ευχαριστήσουμε.

Επειδή τυχόν υποτροπή θα φέρει σε δυσάρεστη θέση την ομάδα μας και τους υγιείς φιλάθλους της, ενημερώνουμε - με ό,τι αυτό συνεπάγεται - ότι στο μέλλον δεν θα επιτραπούν ανάρμοστες συμπεριφορές που δυσφημίζουν την ομάδα και το άθλημα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Το διοικητικό συμβούλιο είναι αποφασισμένο να τις περιορίσει στο ελάχιστο με την σύμπραξη της επιβλέπουσας αστυνομικής δύναμης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Αντιπρόεδρος
Αλέξανδρος Κ. Φραίμης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad