Ο «Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων» απέκτησε έδρα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Μαρτίου 2017

Ο «Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων» απέκτησε έδρα

Σχεδόν δύο μήνες μετά την ίδρυσή του ο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ» απέκτησε έδρα.Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώνει τους συναδέλφους αλλά κι όλους τους συμπατριώτες μας, ότι το γραφείο του Συλλόγου μας βρίσκεται στην πλατεία Ομονοίας, στο Μέγαρο Τρικούπη, στην οδό Πατησίων 5 στον 8ο όροφο. Το γραφείο του συλλόγου μας σε πρώτη φάση θα είναι ανοιχτό κάθε Τετάρτη από τις 11 π.μ. έως τις 3 το απόγευμα, με στόχο το ωράριο να επεκταθεί. Το e-mail επικοινωνίας με το Σύλλογο είναι: aitoldimos@gmail.com.

Υπευνθυμίζουμε ότι ο Σύλλογός μας είναι καθαρά πολιτιστικός και όχι συνδικαλιστικό σωματείο. Στον Σύλλογό μας εγγράφουμε μέλη, με απόφαση του Δ.Σ., που κατάγονται από την Αιτωλοακαρνανία και εργάζονται ή είναι ιδιοκτήτες σε: Εφημερίδες (όχι απαραίτητα ημερήσιες), ενημερωτικές ιστοσελίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, γραφεία τύπου και περιοδικά, στην Ελλάδα και σε οιαδήποτε χώρα του κόσμου.

Σκοποί του συλλόγου μας είναι:
  •  Η καλλιέργεια σχέσεων επικοινωνίας και αλληλεγγύης μεταξύ αφ ενός των μελών του Συλλόγου και αφ ετέρου των Κρατικών Αρχών.
  •  Η προώθηση των θεμάτων και προβλημάτων της κοινής πατρίδας των μελών, της Αιτωλοακαρνανίας, ώστε να γίνονται γνωστά στο ευρύ κοινό και να προωθούνται λύσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
  •  Η διοργάνωση σεμιναρίων, συναντήσεων, πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων που αφορούν το νομό μας.
  •  Η μέριμνα για κάθε είδους βοήθεια των συναδέλφων, των οικογενειών τους και γενικά των περιοχών του νομού μας.
Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το τρόπο εγγραφή σας ως μέλη του συλλόγου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad