ΣΥΡΙΖΑ Αστακού & Φυτειών: Η απάντησή μας στον κύριο Στάϊκο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Μαρτίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ Αστακού & Φυτειών: Η απάντησή μας στον κύριο Στάϊκο

ΣΥΡΙΖΑ ΑΣΤΑΚΟΥ & ΦΥΤΕΙΩΝ: Ο πολιτικός διάλογος επιβάλει ΑΛΗΘΕΙΕΣ και ΓΕΓΟΝΟΤΑ και όχι λόγια του αέρος

Αγαπητέ κ. Παναγιώτη Στάϊκε μπαίνουμε στην διαδικασία να σας απαντήσουμε μόνο και μόνο γιατί «ο πολιτικός διάλογος και η πολιτική αντιπαράθεση, θα πρέπει να γίνεται χωρίς ύβρεις και προσωπικές αναφορές» όπως πολύ ορθά αναφέρεται στην ανακοίνωση-απάντηση σας προς τις Ο.Μ. Αστακού και Φυτειών, συμπληρώνοντας εμείς με την σειρά μας ότι ο πολιτικός διάλογος επιβάλει ΑΛΗΘΕΙΕΣ και ΓΕΓΟΝΟΤΑ και όχι λόγια του αέρος.

Καταρχήν σας τονίζουμε ότι δεν αφήσαμε κανένα υπονοούμενο απέναντι σε εσάς αλλά και σε οποιονδήποτε άλλον, διότι το νόημα της φράσης ήταν ξεκάθαρο: ασφαλιστικές εισφορές με βάση το ύψος του εισοδήματος του καθενός μας!

Αν τώρα έχετε πολύ υψηλό εισόδημα τότε θα επωμιστείτε και την ανάλογη εισφορά.

Στην αναφορά που κάνετε για τις φορολογικές δηλώσεις των κυρίων Κατρούγκαλου, Τσακαλώτου, Σταθάκη, Κουρουμπλή και Βαρεμένου ειλικρινά δεν την κατανοούμε ως προς το ύφος της. Αν ωστόσο ξέρετε κάτι εσείς που δεν ξέρουμε εμείς τότε να το καταθέσετε στον αρμόδιο εισαγγελέα και να λείπουν τα κάθε είδους «υπονοούμενα» αυτά που απεχθάνεστε όπως λέτε!

Μας δίνεται όμως την ευκαιρία να θυμίσουμε στους πολίτες ότι η σημερινή Κυβέρνηση παρέλαβε ένα υπό κατάρρευση ασφαλιστικό σύστημα, διότι είχαν «φροντίσει» οι προηγούμενοι (Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ) με την «καταλήστευση» των ασφαλιστικών ταμείων μέσω του τζόγου στο χρηματιστήριο τα γνωστά σε όλους «ομόλογα» αλλά και το PSI που διέλυσαν τα αποθεματικά των ταμείων.

Επιπλέον, η κατάσταση που παρέλαβε η Κυβέρνηση δεν ήταν προβληματική μόνο λόγω των καταστροφικών συνεπειών της λιτότητας αλλά ήταν και πλήρως διαβρωμένη από αυτό που για χρόνια ονομάζαμε διαπλοκή και διαφθορά και που πλέον σήμερα έχουμε μια πλήρη εικόνα για το τι ακριβώς είναι.

Από την δημόσια διοίκηση έως τις δημόσιες συμβάσεις, από τα τραπεζικά θαλασσοδάνεια έως την διαχείριση κάθε είδους κονδυλίων και επιδοτήσεων. Ένα γιγάντιο πελατειακό κράτος, εδραιωμένο σε κάθε γωνιά της διοικητικής μηχανής, δούλευε για χρόνια με βάση το ρουσφέτι, για την εξυπηρέτηση οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων.

Αποτέλεσμα αυτών ήταν η κακοδιαχείριση, οι μίζες, οι κάθε είδους χορηγίες (Siemens), το στρεβλό παραγωγικό μοντέλο και η κακή νοοτροπία.

Κλείνοντας, πολύ ορθά αναφέρετε το εξής «40 χρόνια σκληρής δουλειάς μαζί με την γυναίκα μου», εμείς συμπληρώνουμε με τη σειρά μας 40 χρόνια σκληρής δουλειάς για κάθε νοικοκυριό για τον αγρότη, τον οικοδόμο, τον υπάλληλο, τον ελεύθερο επαγγελματία, τον επιχειρηματία, τον επιστήμονα κ.ο.κ.. Γι' αυτά λοιπόν τα 40 χρόνια σκληρής δουλειάς αναζητήστε ευθύνες από τα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΑΣΤΑΚΟΥ & ΦΥΤΕΙΩΝ

Υ.Γ.: Δεν έμεινε μέλι, οι προηγούμενοι πήραν και τα βάζα σπίτια τους!
Σας διαβεβαιώνουμε όμως ότι κανένα «χεράκι» από την σημερινή Κυβέρνηση δεν απλώνει στο μέλι (αυτό που έμεινε) διότι θα του κοπεί από τη «ρίζα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad