Με εξαιρετική επιτυχία δόθηκε η παράσταση "Η Θαυμαστή Μπαλωματού" στον Αστακό (ΦΩΤΟ) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Απριλίου 2017

Με εξαιρετική επιτυχία δόθηκε η παράσταση "Η Θαυμαστή Μπαλωματού" στον Αστακό (ΦΩΤΟ)

Με εξαιρετική επιτυχία δόθηκε η παράσταση της ''ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ'' με το έργο του ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΓΚΑΡΘΙΑ ΛΟΡΚΑ ''Η ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΛΩΜΑΤΟΥ'' στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ξηρομέρου στον ΑΣΤΑΚΟ. Όλοι οι συντελεστές και ιδιαίτερα τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθώ στους συντελεστές.

Τους ρόλους έπαιξαν οι: ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΟΥΓΓΕΛΗ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΩΜΑΣ ΡΗΓΑΛΟΣ, ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ, ΒΙΚΗ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΓΚΑΤΣΗ, ΦΑΙΗ ΜΑΚΡΗ, ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΜΠΟΥΡΗ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΑΝΤΖΕΛΑ ΣΕΛΑΜΑ'Ι', ΜΠΕΣΙ ΣΕΛΑΜΑ'Ι', ΝΕΦΕΛΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ, ΠΑΡΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ και ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ.

Τα σκηνικά ήταν της Πολυξένης Κοντοπάνου - Ντέμου και της Δέσποινας Κάντζου - Πλούμη.
Κοστούμια: Αρετη Γριτσιπη.
Σκηνοθεσία: ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΙΤΣΟΥΛΙΑΣ [η ψυχή της ομάδος, ο ακούραστος Δάσκαλος]
Οργάνωση παραγωγής: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ




















Κείμενο: Τιμολέων Τσαμποδήμος
Φωτογραφίες: Make Art


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad