Σε τίτλους :
Αρχική » , » Με μεγαλοπρέπεια και θρησκευτική κατάνυξη εορτάστηκε η Μ. Εβδομάδα και η γιορτή του Αγίου Γεωργίου στην Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Αστακού (ΦΩΤΟ)

Με μεγαλοπρέπεια και θρησκευτική κατάνυξη εορτάστηκε η Μ. Εβδομάδα και η γιορτή του Αγίου Γεωργίου στην Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Αστακού (ΦΩΤΟ)

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Σάββατο, 29 Απριλίου 2017, 19:55 | 0 σχόλια

Με μεγαλοπρέπεια και θρησκευτική κατάνυξη εορτάστηκε η Μ. Εβδομάδα και η γιορτή του Αγίου Γεωργίου στην Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Αστακού από τον Καθηγούμενο Αρχιμ. Ιερόθεον Κοκκώση. Στην πανήγυρη του Αγίου Γεωργίου λάμπρυναν με την παρουσία τους οι κ.κ. Πατήρ Δημήτριος Τέγας Εφημέριος Αστακού, Πατήρ Αθανάσιος Δεματάς Εφημέριος Καραϊσκάκη καθώς και ο Εφημέριος Κανδήλας Πατήρ Ευφρόσυνος Γρίβας όστις εκήρυξεν και το Θείο Λόγο στη διάρκεια του Εσπερινού.

Ο Ηγούμενος εύχεται σε όλους "Χριστός Ανέστη" και του χρόνου με υγεία.


Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA