Ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Βάρνακα στην εθελοντική δράση "Let's Do It Greece" (ΦΩΤΟ) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Απριλίου 2017

Ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Βάρνακα στην εθελοντική δράση "Let's Do It Greece" (ΦΩΤΟ)

Ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Βάρνακα σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο και την Τοπική Κοινότητα Βάρνακα συμμετείχε.

Με σύνθημα "Καθαρίζουμε το χωριό μας, ομορφαίνουμε τον τόπο μας'' πραγματοποιήσαμε καθαρισμό του προαύλιου χώρου του σχολείου, της πλατείας καθώς και του κεντρικού δρόμου του χωριού.

Συγχαρητήρια στα παιδιά του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Βάρνακα για τον ενθουσιασμό και την ενέργεια που μας μετέδωσαν. Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς, καθώς και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βάρνακα και μέλος του Συλλόγου μας, κ. Βασίλη Πολύζο.



















Σχετικά βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=BG-demY1I5c

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad