Σε τίτλους :
Αρχική » , » Παναγιώτης Στάϊκος: Οραματικό ή Οφθαλμαπάτη το ΕΚΑΒ στον Αστακό!!!

Παναγιώτης Στάϊκος: Οραματικό ή Οφθαλμαπάτη το ΕΚΑΒ στον Αστακό!!!

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Κυριακή, 21 Μαΐου 2017, 20:40 | 0 σχόλια

Οραματικό ή Οφθαλμαπάτη το ΕΚΑΒ στον Αστακό!!!

Δεν μπορώ να φανταστώ την ενόραση αυτού, που εισηγήθηκε να γίνει από τον Δήμο Ξηρομέρου το ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΜΕΑ ΕΚΑΒ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ!!!

Καλά πιστεύει κανείς, ότι με τα χάλια που έχει η Χώρα και ενώ δεν παίρνουν δύο οδηγούς στο Κέντρο Υγείας Αστακού, για να καλύπτονται όλες οι βάρδιες, στο οποίο συχνά ακούς: δεν έχουμε οδηγό, πως θα κάνουν παράρτημα του ΕΚΑΒ στον Αστακό;

Ασφαλώς εγώ δεν το πιστεύω και θα χαρώ να διαψευσθώ.

Το οραματικό και το εφικτό εγώ το έδειξα και είναι η αγορά από τον Δήμο ενός Ασθενοφόρου, το οποίο δεν είναι απαραίτητο να είναι καινούργιο και να διαθέσει ο Δήμος 130.000 ευρώ, αλλά μπορεί να βρει και μεταχειρισμένο με 30.000 ευρώ, το οποίο θα πληροί τις προδιαγραφές του ΕΚΑΒ, για να πάρει πινακίδες!!!

Έτσι εγώ θα χαρώ, εάν μάθω πως ήρθε θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, για αγορά Ασθενοφόρου, το οποίο θα είναι πρωτοπορία πολύ σημαντική, την οποία θα χειροκροτήσουμε!!!

Αναμένουμε!!!

Περνούν οι νύχτες,
τα δευτερόλεπτα βαριά
στους λεπτοδείκτες
ζητώντας κάτι
που να μη γίνεται ουρλιαχτό
κι οφθαλμαπάτη


Αστακός 19/5/2017
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Παναγιώτης Στάϊκος
Πρώην Δήμαρχος Αστακού 
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA