Σε τίτλους :
Αρχική » » Αστακός: Τι απεφάνθη το Γενικό Χημείο του Κράτους για την πηγή "Χοβολιού";

Αστακός: Τι απεφάνθη το Γενικό Χημείο του Κράτους για την πηγή "Χοβολιού";

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017, 18:23 | 1 σχόλια

Μετά την τοποθέτηση πινακίδας του Δήμου Ξηρομέρου στην πηγή "Χοβολιού" που προειδοποιούσε τους δημότες ότι το νερό είναι μη πόσιμο (δείτε ΕΔΩ),  με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Θ.Κουτρουμάνος, δημοσιοποιεί την απάντηση του Γενικού Χημείου του Κράτους σχετικά με την ποιότητα του νερού της πηγής "Χοβολιού". 

Πιο αναλυτικά η ανάρτηση, αναφέρει:

Ευχαριστούμε ολόθερμα τον κ.Τσακαλογιάννη Γεώργιο που με την επιστημονική, επαγγελματική, πατριωτική του συνδρομή, βοήθησε ώστε το πρόβλημα στην πηγή Χοβολιού να επιλυθεί δια δειγματοληψίας νερού (6/6/2017) από πέτρα, βράχο και ροής στην (πέτρινη) πηγή Χοβολιού, έτσι ώστε οι καταναλωτές μετά από μακροσκοπική ανάλυση δειγμάτων να είναι σίγουροι για την ποιότητα του νερού κατόπιν παραινέσεων του Προέδρου-Γραμματέως Χοβολιού προς εμένα, σήμερα απεφάνθη το Γενικό Χημείο του Κράτους...
Μοιραστείτε το άρθρο :

+ σχόλια + 1 σχόλια

17 Ιουνίου 2017 - 7:43 μ.μ.

Τελικά είναι πόσιμο ή όχι; δεν είμαστε χημικοί/μικροβιολόγοι....

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA