Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις προαγωγής ζωνών στον "Κένταυρο" - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Ιουλίου 2017

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις προαγωγής ζωνών στον "Κένταυρο"

Πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου, 1 Ιουλίου 2017, στο κλειστό στάδιο του Γυμνασίου Αστακού οι προαγωγικές εξετάσεις αλλαγής ζωνών στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Οι μαθητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ μπροστά στους παρευρισκόμενους γονείς, φίλους, αλλά και θεατές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ανταποκρίθηκαν πλήρως στην εξεταστέα ύλη, δείχνοντας την αγωνιστική και τεχνική τους κατάρτιση, εκτελώντας άψογα λακτίσματα, τεχνικές αυτοάμυνας, θραύσεις ξύλων, αλλά και τις εσωτερικές τους ικανότητες, όπως ευγένεια, πειθαρχία, σεβασμό σύμφωνα με τις αρχές της τέχνης. 
 
Την εξεταστική επιτροπή αποτέλεσαν ο δάσκαλος κος ΛΙΑΜΕΤΗΣ Σωτήριος, κάτοχος μαύρης ζώνης 6 ΝΤΑΝ και ο υψηλόβαθμος στην ιεραρχία του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ δάσκαλος κος ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ Θεόδωρος, κάτοχος μαύρης ζώνης 8 ΝΤΑΝ. Οι εξεταστές έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στους μαθητές για την επίδοσή τους και εξήραν το έργο που επιτελείται στον ΚΕΝΤΑΥΡΟ, εντυπωσιασμένοι τόσο από το μεγάλο αριθμό αθλητών όσο και από το επίπεδό τους. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας από το δάσκαλο κο ΜΑΡΙΝΟ Γεώργιο στην οικογένεια ΛΙΒΑΝΗ Παναγιώτη - ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ Αικατερίνης, η οποία καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου κάλυψε οικονομικά τα έξοδα των αθλητών της αγωνιστικής ομάδας του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ σε όλες τις αποστολές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στη συνέχεια έγινε απονομή πτυχίων Μαύρης Ζώνης της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στους μαθητές ΣΟΜΠΟΛΟ Ιωάννη και ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Κων/να μετά από πολυετή άσκηση στην τέχνη.

Η εκδήλωση έκλεισε με το δάσκαλο κο ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ Θεόδωρο να κάνει απονομή του βαθμού 6ου ΝΤΑΝ από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στο Δάσκαλο κο ΜΑΡΙΝΟ Γεώργιο, τιμώντας τον με συγκινητικά λόγια για την πολυετή ενασχόληση και προσφορά του στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.


Δελτίο Τύπου
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad