Σε τίτλους :
Αρχική » » Χοβολιό: Η όμορφη συνοικία του Αστακού (ΦΩΤΟ)

Χοβολιό: Η όμορφη συνοικία του Αστακού (ΦΩΤΟ)

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017, 20:47 | 0 σχόλια

ΑΣΤΑΚΟΣ: Μια πόλη, ένα χωριό, μια πρωτεύουσα Καλλικρατικού και Καποδιστριακού Δήμου.

Ως είθιστε η προβολή ενός τόπου και κυρίως για τουριστικούς λόγους παρουσιάζεται με κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό γνώρισμα που είναι συνειφασμενο με την ιστορία του (ιστορική, καλλιτεχνική, αθλητική, κ.λ.π.). Υπάρχουν όμως και πολλά αξιόλογα μέρη που έχουν πέραν των συγκεκριμένων χαρακτηριστικών και πολλά ενδιαφέροντα, άξια προσοχής και διαφήμισης. 

Ο Αστακός δεν χαρακτηρίζεται και δεν μπορεί να διαφημιστεί μόνο από την παραλία του (λόγω θάλασσας) όπως έχουμε επικεντρωθεί όλοι μας, αλλά και από τις υπόλοιπες ομορφιές των πολλών συνοικιών που συγκαταλέγονται και συμπεριλαμβάνονται στον χωροταξικό αυτό τόπο. 

Ανεξερεύνητες είναι οι ομορφιές αυτές από τους περισσότερους από εμάς που διακρινόμαστε κυρίως στο να διαφημίζουμε τον τόπο μας με μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Φυσικά ενα παραθαλάσσιο μέρος έχει σαν ατού την θάλασσα και την παραλία, αλλά συμπτωματικά εδώ στον Αστακό όλες οι υπόλοιπες συνοικίες έχουν την ίδια ομορφιά, την ίδια αίγλη, το ίδιο άρωμα έτσι ώστε να μπορούν να συνθέτουν μια απαράμιλλη ζωγραφιά. 

Οι εικόνες που θα δημοσιεύσω είναι από την όμορφη συνοικία ΧΟΒΟΛΙΟ που έχει την τύχη να έχει σύμμαχο και την θάλασσα.

Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA